INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPERCUPA ANGLIEI: CHELSEA - MANCHESTER CITY, DUMINICĂ, 17:00,

Chelsea i-a luat jucătorul de sub nas lui Guardiola: "În ultima clipă s-a răzgândit!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 august 2018 17:00

Chelsea și Manchester City se înfruntă duminică, de la 17:00, în Supercupa Angliei. Pep Guardiola (47 de ani) povestește cum Maurizio Sarri (59 de ani) "l-a furat de sub nas" pe Jorginho.

"Am fost foarte aproape să îl aducem pe Jorginho, dar a decis să lucreze în continuare cu Sarri. Aproape pusese semnătura pe contract, atât de aproape am fost. În ultima clipă s-a răzgândit, exact cum a făcut-o și Alexis când a ales United. Eu vreau jucători care își doresc să vină la City. Vreau să fie sută la sută dedicați și cu inima aici", a declarat Guardiola.

57.000.000 €a plătit Chelsea lui Napoli pentru Jorginho

Jesus e un diamant!

Altfel, Gabriel Jesus (21 de ani) a semnat în această pauză competițională prelungirea contractului cu City pentru următoarele 5 sezoane: "Este un diamant. Modul în care luptă pentru fiecare minge și pentru a-și ajuta colegii este incredbil. Are mult, mult spațiu pentru a se dezvolta. Știu că poate ajunge mare. Nu am întâlnit un atacant bătăios ca el. Îl felicit!"

"Sunt fericit că un tehnician de nivelul lui Sarri a ajuns în Premier League. Cred că poate inova fotbalul din Anglia. Deși e de puțin timp, echipa a început deja să capete din ideile lui. E perfect pentru Chelsea!" Pep Guardiola

Vezi și: Maurizio Sarri, noul antrenor al lui Chelsea, a numit cel mai bun antrenor din lume: "Este un prieten foarte bun de-ai mei!"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1roman
1roman  •  03 August 2018, 19:13

Si ce legatura are Gabriel Jesus ?!?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează