INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Chelsea îi pregătește plecarea lui Conte » Negociază cu un alt italian!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 27 octombrie 2017 10:57

Tabloidul The Sun dezvăluie că managerul Antonio Conte are zilele numărate și Carlo Ancelotti ar putea reveni pe bancă chiar înainte de finalul sezonului.

Relația lui Antonio Conte cu șefii lui Chelsea pare compromisă. În ciuda titlului câștigat în vară și a unui contract scadent în 2019, tehnicianului italian i s-ar fi pus deja cruce la Londra. Favorit să-i ia locul este compatriotul Carlo Ancelotti, care i-a mai pregătit pe albaștri în perioada 2009-2011.

Tabloidul The Sun a dezvăluit în această dimineață că Ancelotti a refuzat o ofertă de la Everton și o alta din China, iar de câteva zile își negociază revenirea pe Stamford Bridge cu Marina Granovskaia, mâna dreaptă a patronului Roman Abramovici.

Carletto ar vrea să preia echipa din vară, însă parcursul campioanei în acest sezon e sub așteptări în Premier și n-ar fi exclus să fie solicitat mai devreme.

Conte și-a exprimat deja dorința de a reveni în Serie A. Nemulțumit că Abramovici nu i-a adus toți jucătorii solicitați, dar și constrâns de faptul că familia nu se împacă cu vremea capricioasă din Insulă. 

3 trofee a câștigat Ancelotti cu Chelsea în primul mandat: titlul, Cupa și Supercupa Angliei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează