INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - MANCHESTER CITY 0-0 (3-4 D.P)

CHELSEA - MANCHESTER CITY // Chris Sutton și Ruud Gullit, nemiloși: "Kepa, afară! E o lipsă de respect dezgustătoare!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 25 februarie 2019 12:20

Manchester City a câștigat finala Cupei Ligii Angliei în fața lui Chelsea, scor 4-3 după loviturile de departajare. Portarul spaniol Kepa Arrizabalaga (24 de ani) a fost eroul unui moment antologic în finalul reprizei secunde de prelungiri, când a refuzat să iasă de pe teren deși antrenorul Maurizio Sarri dorea să îl schimbe.

Managerul italian şi-a arătat duminică şi o slăbiciune în a-şi impune autoritatea, refuzul portarului Kepa de a fi schimbat generând aprinse polemici.

"N-ar trebui să mai joace vreodată la Chelsea. E dezgustător. Nu am mai văzut aşa ceva pe un teren de fotbal, o totală lipsă de respect faţă de antrenor. Să fie concediat! Ce fel de exemplu poate da tinerilor? La oricare din cluburile la care am jucat în carieră, ar fi fost scos din teren de jucători. De ce nu a făcut-o nimeni de la Chelsea pe Wembley?", s-a mirat Chris Sutton, fost atacant al londonezilor (1999-2000) şi acum analist TV.

"Doar un răspuns politic"

Sarri s-a ales şi cu o problemă mare în vestiar, deşi a încercat să minimalizeze incidentul, vorbind despre o neînţelegere.

"Cum mai poate sta în faţa echipei şi să-l aştepte pe Kepa sau pe alt elev al său pentru a-i da indicaţii? Îmi pare rău pentru Maurizio, şi-ar fi putut salva pielea dacă ar fi spus răspicat că portarul ar trebui pedepsit. I-am văzut reacţia pe bancă şi furtuna din tunel, dar el a susţinut că n-a făcut nimic rău Kepa. Şi-a pierdut respectul jucătorilor, aşa cum a făcut-o Kepa cu Caballero", explică Sutton.

"N-a fost o neînţelegere. A vrut să-l scoată dintr-un motiv anume şi Kepa l-a sfidat", a declarat Alan Shearer la Match Of The Day pe BBC. "Cred că e doar răspunsul politic pentru presă. Căpitanul trebuia să-l ia de mână şi să-l scoată afară", a completat şi Ruud Gullit.

Vezi și: 

CHELSEA - MANCHESTER CITY // Kepa Arrizabalaga, prima reacție după momentul uluitor în care l-a sfidat pe Sarri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
vladutz13
vladutz13  •  25 Februarie 2019, 15:06

Probleme la antrenor, la echipa, la baiatul ala nu mai zic.... putea sa apere ca Duckadam si tot trebuia dat afara

magic4ever
magic4ever  •  25 Februarie 2019, 14:55

Cat 2peu pe Kepa, zici ca era Buffon sau Casillas sa fie umilit pentru ca este inlocuit inainte de penalty-uri sau era el un fenomen la loviturile de la 11 metri..sa fie amendat drastic si tinut pe banca de rezerve tot sezonul! Dupa faza asta nu cred ca mai arunca cineva un sac de bani sa il transfere...

mioriticul
mioriticul  •  25 Februarie 2019, 13:34
Postat de arlekin pe 25 Februarie 2019, 12:57

Nici la liga sateasca din Romania nu vezi asa ceva.

Iti dai seama ca schimbarile becalifere se executa. Nu se discuta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează