INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Chelsea mută pentru Oblak: 100 de milioane de euro! Courtois își forțează plecarea și a intrat în grevă!

Jan Oblak
(foto: Guliver/Getty Images)
Jan Oblak (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat marti, 07 august 2018 10:14

Albaștrii sunt gata să achite clauza eliberatoare din contractul lui Jan Oblak cu Atletico. Transferul l-ar elibera astfel pe Courtois, pentru Real Madrid.

Thibaut Courtois e disperat să ajungă la Madrid, acolo unde-l așteaptă nu doar Real, ci și soția cu cei doi copii, Adriana și Nicolas. Iar Jan Oblak e gata să-i vină în întâmpinare. Din nou!

Același portar care i-a luat locul la Atletico în 2014, când el a plecat la Chelsea, este alesul albaștrilor. Managerul Maurizio Sarri le-a cerut șefilor să-l aducă pe Oblak cu orice preț, după ce săptămâna trecută a eșuat în tentativa de a-l convinge pe goalkeeperul belgian să rămână.

29 de meciurifără gol primit a bifat Oblak sezonul trecut, din totalul de 52 disputate cu Atletico în toate competițiile

Forțați și de încheierea perioadei de achiziți în Premier, pe 9 august, londonezii nici nu-și mai pun problema unor negocieri. Au anunțat că sunt gata să achite clauza eliberatoare trecută în contractul slovenului cu Atletico: 99,7 milioane de euro.

În schimbul lui Courtois, Chelsea intenționează să-i solicite Realului 56 de milioane de euro, dar are cărți proaste. Belgianul e în ultimul an de contract și deunăzi l-a anunțat pe Sarri că intră în grevă pînă i se rezolvă transferul. 

"Îmi doresc ca jucătorii noștri de top să rămână. Dar dacă unii țin morțiș să plece, ne vom descurca și fără ei. Chelsea va avea întotdeauna jucători fantastici"
David Luiz, fundaș Chelsea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  07 August 2018, 14:54

100 mil euro pe Oblak? si il vinde pe courteous pe 56? ce afaceri is astea?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează