INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Chelsea nu ştie cum să scape mai repede de Malouda

Articol de - Publicat joi, 17 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 17 ianuarie 2013 16:08

Florent Malouda, 32 de ani, se antreneaza în prezent cu echipa U21 a londonezlior după ce, vara trecută, a refuzat o ofertă din partea lui West Ham.

Mijlocaşul are un salariu de 75.000 de lire pe saptamană şi conducerea lui Chelesea se gîndeşte să renunţe la el cît de curînd.
"A devenit o situaţie foarte ciudată. O să lăsăm din preţul jucătorului dar nu vine nimeni cu oferta."au declarat oficialii clubului pentru presa britanică.

Francezului îi expiră contractul cu formaţia de pe Stamford Bridge sezonul acesta şi conducerea "pensionarilor" a lăsat de înteles că nu se pune problema unei reînoiri.

Malouda a fost cumpărat de Chelsea in 2007 de la Lyon, pentru suma de 13,5 milioane de euro.  Mijlocasul a bifat 149 de partide in triocul londonezilor pentru care a marcat 35 de goluri.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
ill7ven
ill7ven  •  18 Ianuarie 2013, 17:18

Antrenorul lipseste cu desavarsire de cand a plecat Ancelotti, jucatori sunt. Pacat ca nu au pus mana pe Hiddink. :-(

blaustein
blaustein  •  17 Ianuarie 2013, 20:35

Conducerea "pensionarilor"? WTF? Cat despre articol duca-se invartindu-se. Benzile la Chelsea sunt foarte bine acoperite.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează