INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Chelsea pregăteşte debarcarea lui Benitez » Capello o ia pe urmele lui Hiddink

FOTO: guardian.co.uk
FOTO: guardian.co.uk

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 03 martie 2013 17:22

Un rezultat pozitiv al Stelei în faţa celor de la Chelsea în duelul de joi din Europa League ar însemna practic demiterea lui Rafa Benitez.

Conform celor de la Mirror, fostul selecţioner al Angliei este cel mai probabil înlocuitor pentru acesta pe banca londonezilor.   Benitez este tot mai contestat de fani din cauza rezultatelor slabe. Capello nu ar veni la Chelsea decît pînă în vară, aşa cum s-a întîmpla şi cu Guus Hiddink în 2009.

Fabio Capello are 66 de ani şi este selecţionerul Rusiei. Acesta a strîns 5 victorii şi două egaluri în campania de calificare la Campionatul Mondialdin Brazilia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
rexrapidistul
rexrapidistul  •  03 Martie 2013, 22:48

Cadera regelui, bucuria nebunilor= o televiziune titra pe ecran" Benitez a fost demis inaintea meciului de joi, in acelasi timp pe televiziunea care difuza in direct meciul lui Chelsea il arata pe Benitez pe banca lui Chelsea, sau poate era un admirator al lui Benitez! Rusine! Scarba!

quittaro
quittaro  •  03 Martie 2013, 20:42

Din ciclul "nici un cuvânt fără să dăm limbi stelei". Mai informaţi-vă d-lor ziarişti. Demiterea lui Benitez este în discuţie de 3 săptămâni şi nu are nici o legătură cu steaua...asta este culmea!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează