INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Chelsea pregătește o LOVITURĂ! Ofertă de 100 de milioane de lire pentru Philippe Coutinho, de la Barcelona!

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 18:03

Chelsea trece printr-un moment greu și are nevoie de întăriri pentru a nu rata Champions League. Formația londoneză s-a orientat rapid și este interesată să îl transfere pe Philippe Coutinho de la FC Barcelona.

Conform jurnaliștilor de la express.com, Chelsea este dispusă să ofere 100 de milioane de lire sterline pentru mijlocașul brazilian.

FC Barcelona a plătit 142 de milioane de lire sterline în iarna anului trecut pentru aducerea lui Coutinho de la Liverpool.

Visul împlinit al lui Coutinho de a ajunge pe Camp Nou pare să se fi transformat într-un coșmar, acesta nereușind să prindă un loc în primul "11" al lui Ernesto Valverde.

Barcelona ar fi dispusă să îl vândă pe Philippe Coutinho pentru a face loc unei posibile întoarceri la echipă a lui Neymar de la PSG. Formația franceză este obligată să vândă jucători pentru a îndeplini regulile de fair-play financiar.

Mijlocașul brazilian, în vârstă de 26 de ani, a fost titular în doar zece partide de La Liga în acest sezon, reușind să înscrie patru goluri. De când este la FC Barcelona, acesta și-a trecut în palmares un titlu de campion în La Liga și o Cupă a Spaniei.

*articol scris de Cosmin Olteanu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează