INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Chelsea se dezintegrează! Thibaut Courtois se autopropune la Real Madrid: "Inima mea e acolo"

Courtois, 25 de ani, a câștigat 8 trofee în carieră cu Genk, Atletico și Chelsea // FOTO: Guliver/ Getty Images
Courtois, 25 de ani, a câștigat 8 trofee în carieră cu Genk, Atletico și Chelsea // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 07 februarie 2018 11:34

Portarul Thibaut Courtois, a cărui soție și cei doi copii trăiesc în capitala Spaniei, o invită pe Real Madrid să-l transfere: "Dacă mă vor, să ia legătura cu Chelsea". 

Vești excelente pentru Real de la Londra. Ținta madrilenilor de mai mulți ani, portarul Thibault Courtois e gata s-o lase pe Chelsea pentru a evolua pe Bernabeu. Într-un interviu acordat revistei Foot Magazin, internaționalul belgian a precizat că situația lui personală ar putea influența decisiv un eventual transfer.

"Situația nu e ușoară"

"Soția și copiii mei locuiesc la Madrid. Dacă băiatul e prea mic ca să-și pună problema, fiica îmi spune adesea că-i lipsesc și-i e dor de mine. Ori de câte ori am ocazia merg să-i văd. Situația nu e deloc ușoară", a dezvăluit Courtois, care a jucat trei ani la Atletico (2011-2014), împrumutat acolo de Chelsea.

"Sigur mă voi întoarce"

Pe responsabilii Realului, Courtois îi sfătuiește să se decidă până nu prelungește cu londonezii: "Dacă mă vor cu adevărat vor trebui să ia legătura cu Chelsea. Sigur e că într-o bună zi mă voi întoarce la Madrid. Am petrecut trei ani minunați acolo. Iubesc orașul, iubesc Spania".

116 apariții
apariții are Courtois în Premier League, dintre care 46 fără gol primit. La Atletico a bifat 111 (56 fără să ia gol)   

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  07 Februarie 2018, 12:09

Hodoronc tronc!Toti jucatorii din lume doresc sa joace la Real Madrid!Courtois ala, a jucat -imprumutat-la Atletico de Madrid-cu care a iesit "campeon" si ar trebui sa isi doreasca la Atletico!Ar fi mai...realist!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează