INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Chelsea şi Juventus se luptă pentru unul dintre cei mai doriţi fundaşi din Bundesliga

Sead Kolasinac, foto: Gulliver/gettyimages
Sead Kolasinac, foto: Gulliver/gettyimages

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat sambata, 28 ianuarie 2017 19:45

Antrenorul lui Chelsea, italianul Antonio Conte, şi-l doreşte pe Sead Kolasinac de la Schalke 04, formaţie din Bundesliga.

Publicaţia italiană Calcio Mercato a anunţat că echipa londoneză se implică în lupta cu Juventus pentru semnătura lui Kolasinac, jucător care se află în ultimele 6 luni de contract.

Juventus şi-l doreşte pe fundaşul bosniac ca înlocuitor pentru Patrice Evra, cel care a semnat în aceste zile cu Marseille.

Presa din Italia vorbeşte deja despre faptul că "Bătrâna Doamnă" s-a înţeles cu jucătorul lui Schalke, dar mai sunt câteva detalii de pus la punct.

Clubul italian este dispus să plătească cinci milioane de euro pentru Kolasinac pentru a-l achiziţionat pe fundaş din această iarnă.

Planurile lui Chelsea şi Juventus ar putea să fie date peste cap de accidentarea lui Baba Rahman, jucător care l-ar putea înlocui pe bosniac.

Antonio Conte este în căutare de soluţii pentru a putea să-şi asigure titlul din Premier League.

Accidentările lui Victor Moses şi Marcos Alonso l-au făcut pe tehnicianul italian să-şi îndrepte atenţia spre unul dintre cei mai promiţători apărători din campionatul german.

Kolasinac a bifat 13 prezenţe în actuala ediţie de Bundesliga şi a marcat de două ori şi patru pase decisive, fiind unul dintre cei mai constanţi jucători din defensiva echipei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează