INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - SOUTHAMPTON 0-1

foto Umilință pentru Chelsea » Învinsă acasă de ultima clasată

Chelsea a pierdut acasă cu Southampton, scor 0-1, în etapa #24 din Premier League. Deși au câștigat, „Sfinții” au rămas pe ultimul loc/ foto Imago Images +4   FOTO
Chelsea a pierdut acasă cu Southampton, scor 0-1, în etapa #24 din Premier League. Deși au câștigat, „Sfinții” au rămas pe ultimul loc/ foto Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 18 februarie 2023 20:09 / Actualizat sambata, 18 februarie 2023 20:30

Chelsea a pierdut acasă cu Southampton, scor 0-1, în etapa #24 din Premier League. Deși au câștigat, „Sfinții” au rămas pe ultimul loc.

Southampton a început excelent meciul de pe Stamford Bridge și a ratat o ocazie mare în minutul 4. Șutul lui Sulemana a fost scos de Kepa, după o acțiune individuală a atacantului. Tot „Sfinții” au fost mai periculoși. Doar 6 minute mai târziu, Onuachu a trimis puțin alături, cu capul. 

Motivul pentru care Ianis Hagi a fost lăsat în afara lotului la Rangers: „Să fim realiști”
RANGERS
Motivul pentru care Ianis Hagi a fost lăsat în afara lotului la Rangers: „Să fim realiști”

Chelsea a avut prima ocazie abia în minutul 28, când Azpilicueta a trimis puțin pe lângă. Southampton a deschis în cele din urmă scorul, în prelungirile primei reprize. James Ward-Prowse, specialistul în lovituri libere, a făcut din nou ce știe mai bine și l-a învins pe Kepa, care nu a avut nicio șansă. 

Umilință pentru Chelsea » Învinsă acasă de ultima clasată
foto: Imago Images

Chelsea a alergat după egalare, dar nu a fost concludentă în treimea adversă. În minutul 68 a venit cea mai mare ocazie a londonezilor, când Sterling a trimis periculos, dar mingea a fost scoasă de pe linia porții. 

Azpilicueta s-a accidentat și a avut nevoie de mască de oxigen

Momente teribile au avut loc pe finalul meciului, când Cesar Azpilicueta a suferit o accidentare gravă. A fost lovit în zona gâtului de Sekou Mara și s-a prăbușit pe gazon. A avut nevoie de îngrijiri medicale și chiar de mască de oxigen. A părăsit terenul pe targă, dar era conștient, potrivit Daily Mail. 

foto Imago Images
foto Imago Images
foto Imago Images
foto Imago Images
foto Imago Images

Jucătorul lui Southapton a primit cartonașul galben pentru joc periculos. Chelsea nu a mai avut ocazii până la final și a căzut victimă „Sfinților”, care avea 3 înfrângeri la rând. „Londonezii au rămas pe locul 10, cu 31 de puncte. Southampton este ultima, cu 18 puncte, 3 sub primul loc salvabil, ocupat de Bournemouth

5 meciuri consecutiveare Chelsea fără victorie, în toate competițiile

Caseta meciului Chelsea - Southampton 0-1

Citește și:

Ratarea șocantă a lui Haaland l-a costat pe Guardiola! Manchester City a pierdut primul loc în Premier League

Emiliano Martinez, ținta glumelor după meciul cu Arsenal: „Odată «tunar, mereu «tunar»”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
Georgegeorge2022
Georgegeorge2022  •  19 Februarie 2023, 12:21

Joao Felix este un fotbalist ce poate face diferenta, in timp ce pe E. Fernandez si, mai ales, pe Cucurella ii recomanda doar disciplina tactica! La fel stau lucrurile cu Matic, pe care Mourinho conteaza doar pentru acest aspect!!

oase92
oase92  •  19 Februarie 2023, 12:01

Aș dori, dacă se poate, să ne explice unul dintre arbitrii recunoscuți pentru profesionalismul lor de ce în urma faultului făcut de jucătorul de la Southampton asupra lui Azpiliqueta , soldat cu accidentarea gravă a jucătorului de la Chelsea, arbitrul a dat doar cartonașul galben (lovitură cu piciorul în gâtul adversarului) și nu roșu? Asta fiindcă Edjouma prin atacul lui, cu consecințe la fel de grave, a primit tot galben, arbitrii români fiind martelați pentru decizia luată, pe când cel englez, nu.

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  19 Februarie 2023, 11:26
Postat de DMA87 pe 19 Februarie 2023, 08:39

Degeaba cumpără jucători de nu stiu câte sute de milioane de lire sterline, dacă nu au si un antrenor pe măsura banilor investiți.

Probabil nici un antrenor cu renume nu a vrut sa se bage acum in mijlocul sezonului. 100% vine un Zidane, un Pochetinno poate chiar Diego Simeone. O sa fie o curatenie in lor foarte mare in vara, e un proiect nou

Vezi toate comentariile (15)
Comentează