INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

CHELSEA - TOTTENHAM // După autogolul în stil Bănel, Trippier a fost ironizat: „Ți-ai împlinit visul, prietene! Ai înscris pentru Chelsea!”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 28 februarie 2019 14:08

Chelsea a câștigat aseară clar meciul cu Tottenham, scor 2-0. Kieran Trippier, fundașul dreapta al trupei lui Pochettino, a marcat un autogol de cascadorii râsului. 

Un meci înfiorător pentru Kieran Trippier pe Stamford Bridge. Totul a culminat în minutul 84. Fundașul dreapta al lui Tottenham avea mingea la picior, cu fața spre propria poartă și nu l-a văzut pe Lloris, căpitanul său, ieșind spre el. A pasat înapoi, mingea a trecut pe lângă goalkeeperul oaspeților și s-a oprit în plasă. 2-0 pentru Chelsea. Un autogol similar cu cel al lui Bănel Nicoliță, pe „Bernabeu”, în Champions League.

Fanii lui Spurs și-au amintit de o postare a lui Trippier. Pe Twitter, în 2014. „Come on Chelsea”. Încuraja echipa albastră înaintea „dublei” cu Atletico Madrid, din semifinalele Champions League.

Miercuri seară, internaționalul englez a primit o mulțime de mesaje sarcastice. Unul suna astfel: „Ți-ai împlinit visul, prietene! După cinci ani, ai înscris pentru Chelsea!”.

Vezi și: 

CHELSEA - TOTTENHAM 2-0 // VIDEO+FOTO Autogol rar întâlnit în derby-ul londonez din Premier League! Lupta pentru locurile de Ligă e incredibil de încinsă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează