INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO + FOTO Iată ce o așteaptă pe FCSB: Chelsea, chinuită teribil de West Ham pe teren propriu! Tuchel, salvat de intervenția VAR

Chelsea - West Ham // foto: Guliver/gettyimages +6   FOTO
Chelsea - West Ham // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 septembrie 2022 18:56 / Actualizat duminica, 04 septembrie 2022 09:17

West Ham, viitoarea adversară a celor de la FCSB în grupele Conference League, a pierdut in-extremis cu Chelsea în etapa #6 din Premier League, scor 1-2.

  • West Ham și FCSB se înfruntă joi, de la 22:00, în prima etapă a grupelor din Conference League.

AICI, programul și rezultatele etapei #6 din Premier League

West Ham s-a ținut bine pe Stamford Bridge și, chiar dacă au cedat posesia gazdelor, „ciocănarii” au echilibrat balanța unde conta, la numărul de ocazii (6-8) și șuturi periculoase (3-3). N-a fost suficient nici măcar pentru o remiză însă.

Anderlecht, transfer cu nume înaintea disputelor cu FCSB » Prezentare de zile mari: „E acasă!”
TRANSFER
Anderlecht, transfer cu nume înaintea disputelor cu FCSB » Prezentare de zile mari: „E acasă!”

Încălzire pentru FCSB: West Ham a chinuit-o pe Chelsea pe Stamford Bridge!

Stabilă fizic și tactic, trupa lui Moyes „anunța” că va marca în minutul 62, când Mendy a respins spectaculos voleul semnat de Bowen

Până la urmă, goalkeeperul gazdelor a fost învins câteva secunde mai târziu, la cornerul rezultat. Mingea ricoșată din transversală a fost adusă în fața porții de Rice, de unde Antonio n-a avut de îndeplinit decât o simplă formalitate. West Ham a înscris așadar dintr-o fază fixă, capitol la care FCSB suferă din plin. 

Chilwell a executat-o pe West Ham 

La 4 minute de la intrarea pe teren, Ben Chilwell a preluat pe cap un superassist venit de la Thiago Silva, a amortizat balonul și a strecurat mingea pe sub Fabianski, ieșit neinspirat dintre buturi ('76). 

+2 FOTO

Apoi, West Ham a irosit o șansă uriașă de a prelua din nou avantajul: la prima atingere, rezerva Maxwel Cornet a luat la țintă bara din câțiva metri ('86). N-a marcat West Ham, a făcut-o Chelsea: centrare a aceluiași Chilwell, finalizare la „scurt” Havertz, pentru primul gol al sezonului ('88). 

Cornet a băgat mingea în poartă în minutul 90, numai că VAR-ul a intervenit și a dictat fault la portar. Decizie corectă, iar toate cele 3 puncte rămân la gazde.

Cum stau Chelsea și West Ham în clasament

FINAL » Chelsea - West Ham 2-1

Echipele de start la Chelsea - West Ham:

Chelsea (3-5-2): Mendy - Fofana, T. Silva, Koulibaly - James, Loftus-Cheek, Gallagher, Kovacic, Cucurella - Sterling, Pulisic
Antrenor: Thomas Tuchel

West Ham (4-2-3-1): Fabianski - Coufal, Kehrer, Zouma, Emerson - Rice, Soucek - Bowen, Paqueta, Fornals - Antonio
Antrenor: David Moyes

Chelsea și West Ham au cheltuit împreună aproape 500 de milioane de euro în această vară

Ambele echipe au fost extrem de active în mercato. West Ham, care joi o va înfrunta pe FCSB în Conference League, i-a transferat pe mijlocașul ofensiv Lucas Paqueta, atacantul Gianluca Scamacca, stoperii Nayef Aguerd și Thilo Kehrer, extrema stânga Maxwel Cornet, fundașul stânga Emerson și portarul Alphonse Areola, pentru care a plătit 182 de milioane de euro!

Chelsea a cheltuit cu 100 de milioane în plus, cele mai importante nume ajunse pe Stamford Bridge fiind Raheem Sterling, Kalidou Koulibaly, Marc Cucurella, Pierre-Emerick Aubameyang și Wesley Fofana.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Anderlecht, transfer cu nume înaintea disputelor cu FCSB » Prezentare de zile mari: „E acasă!”

Vânzare sistată! FCSB nu mai comercializează bilete pentru meciul cu West Ham: „Din respect pentru suporterii din diaspora”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
heronzeus
heronzeus  •  04 Septembrie 2022, 11:22
Postat de forumer.47 pe 04 Septembrie 2022, 01:53

Exact, falimentul clonei FC FaciCeSpuneBecali, vitan barzescule! Maruntisul din Intertoto nu va ajuta sa eviti falimentul.

noi suntem Steaua,noi facem 7-8 milioane de euro pentru ca jucam in grupe. vreo 2 milioane luam numai din bilete vandute. tu esti un *** ***,tu injurai Steaua inca dinainte sa fie problema cu mapn.****

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

AsulDeCaro
AsulDeCaro  •  04 Septembrie 2022, 05:20

Hai sa fim seriosi, au jucat cu echipa a doua și nu prea s au întrebuințat. La victorie cu Chelsea nu primesti niciun ban, dacă bati FCSB-ul iei câteva sute de mii de lire. Da’ n-au nicio șansa cu FCSB ca au cam jucat din trei in trei zile, sunt obosiți și nici nu -l au pe Florinel.

forumer.47
forumer.47  •  04 Septembrie 2022, 01:53
Postat de heronzeus pe 03 Septembrie 2022, 22:22

falimentul, vitan barzescule.

Exact, falimentul clonei FC FaciCeSpuneBecali, vitan barzescule! Maruntisul din Intertoto nu va ajuta sa eviti falimentul.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close