INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Chievo - Milan 1-2 // VIDEO Combinație de Șevcenko și Inzaghi! Krzysztof Piątek a marcat în 9 meciuri la Milan cât Higuaín în 6 luni!

Krzysztof Piątek
Krzysztof Piątek

Articol de - Publicat duminica, 10 martie 2019 10:51

Krzysztof Piątek a punctat de 8 ori în tricoul rossonero în toate competițiile, având 6 reușite în Serie A. Și are 27 de goluri întreg sezonul, incluzând turul la Genoa.

Când îl vezi jucând pe Krzysztof Piątek, te întorci cu amintirile în gloriosul trecut rossonero. Polonezul, doar 23 de ani, e o combinație fulminantă între Andrei Șevcenko și Pippo Inzaghi, cum Milan nu a mai avut de mult timp.

Deloc o coincidență, din momentul în care "pistolarul" a început să tragă foc cu foc pe "San Siro", echipa lui Gattuso joacă tot mai bine și, mai ales, câștigă. Are cinci victorii consecutive în Serie A. Și nu a pierdut în 2019: 6 succese și două egaluri. 

Piątek a reușit în numai nouă meciuri, în toate competițiile, să marcheze opt goluri (șase în opt partide de Serie A), la fel ca Pipita Higuaín în șase luni! Iar Krzysztof a adunat în total 27 de goluri în 2018-2019, incluzând turul la Genoa. E golgeterul campionatului, cu 19 reușite, la egalitate cu Ronaldo și Quagliarella.

40.000.000 €este cota Piątek, potrivit transfermarkt.de

35.000.000 €a plătit Milan pentru Krzysztof în ianuarie

4ani și trei luni de contract mai are atacantul polonez în rossonero

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close