INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHILE - GERMANIA 0-1

Chilienii, devastați după înfrângerea cu Germania din Cupa Confederațiilor: "Doar un accident al fotbalului ne-a făcut să pierdem"

Jucătorii chilieni, monument de deznădejde după fluierul final al finalei cu Germania // FOTO: Reuters
Jucătorii chilieni, monument de deznădejde după fluierul final al finalei cu Germania // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 03 iulie 2017 10:33

Juan Antonio Pizzi ar fi vrut al doilea său trofeu ca selecționer, după Copa America Centenario, în 2016. Ar fi fost al 3-lea cucerit de chilieni în ultimii trei ani. Nu s-a putut.

"Doar un accident al fotbalului ne-a făcut să pierdem cu nemții", a declarat antrenorul argentinian, referindu-se la gafa lui Marcelo Díaz. Știe însă că în "foaia de drum a naționalei noastre, există mereu lucruri imprevizibile".

Cum se întorc jucătorii La Roja în țară? "Goliți de energie, plini de glorie, dar fără trofeu". Pizzi se plânge: "Am dominat aproape total acest meci, ne-am creat ocazii, dar nu am marcat. Eficacitatea e cel mai dur lucru în fotbal. Noi trebuie să căutăm și să găsim această eficacitate".

Chile a fost învinsă la limită de Germania în finala Cupei Confederațiilor, scor 0-1 (DETALII AMĂUNUNȚITE, AICI)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  03 Iulie 2017, 13:19

Marea si galonata echipa a statului Chile a ramas fara trofeu!!! Haide sa ne haidem...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close