INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

China Man » Pepe, căruia Real nu vrea să-i mai propună un nou contract, are o superofertă de la Hebei Fortune

Articol de - Publicat marti, 27 decembrie 2016 00:00

Mirajul Chinei e pe cale să facă o nouă "victimă". După brazilianul Oscar, portughezul Pepe este şi el tentat de un club din Super League.

Potrivit cotidianului Marca, internaţionalul portughez de 33 de ani ar fi primit o ofertă irezistibilă din partea lui Hebei Fortune: salariu de 10 milioane de euro net pe sezon, mai mult decât dublul celui pe care-l încasează la Real Madrid (4,5 milioane).

Pepe nici nu prea are loc de întors. Apărătorul central e în ultimul an de contract cu madrilenii, care n-au în intenţie să i-l prelungească. Nici în planurile lui Zidane, campionul european nu mai joacă demult un rol primordial, antrenorul francez preferându-l pe Varane alături de Sergio Ramos în centrul liniei defensive.

Pe de altă parte, revista Don Balon a dezvăluit că Real i-a găsit deja înlocuitor lui Pepe. Este vorba despre Emanuel Mammana, de la Olympique Lyon. Un jucător argentinian mult mai tânăr, 20 de ani, foarte talentat, pe care campioana lumii intenţionează să-l transfere la vară, când i se va ridica interdicţia la transferuri.

1.000.000.000 €au cheltuit cluburile din Super Liga chineză în 2016 cu transferurile de jucători

4 străinivor putea juca la fiecare echipă chineză în 2017, cu unul mai puțin față de acest an

470.000 de euro pe săptămână!

Brazilianul Oscar a semnat deja contractul cu Shanghai SIPG. Acord potrivit căruia va încasa 470.000 de euro săptămânal! Chelsea, la rândul său, a încasat în schimbul mijlocaşului de 25 de ani o sumă cifrată la 70,5 de milioane de euro.

Şi Di Maria?

Potrivit cotidianului L'Equipe, impresarul lui Angel Di Maria, cunoscutul Jorge Mendes, nu exclude posibilitatea ca atacantul argentinian să ajungă şi el în China. Mendes ar fi negociat deja cu mai multe cluburi din Super League. Di Maria a fost transferat de parizieni în 2015, de la Man. United, dar n-a dovedit că merită cele 63 de milioane de euro investite. Un nume mare dat ca sigur în China e Tevez. Shanghai Shenhua, care îl curtează și pe Di Maria, i-a propus un contract pe 2 ani şi un salariu de 40 de milioane de euro net pe sezon.

toptransferuri

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close