INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Chinezii fac o nouă megapropunere pentru un fotbalist din Europa! Salariu record pentru jucătorul Borussiei Dortmund, Aubameyang!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2017 18:10

Pierre-Emerick Aubameyang este ultimul nume apărut pe lista de cumpărături a celor de la Shanghai SIPG, echipă din prima ligă chineză.

Formaţia care l-a achiziţionat de curând şi pe Oscar este pregătită să bată recordul de transfer al unui jucător, dar şi să stabiliească un nou record în privinţa salariului.

Gazzetta dello Sport a anunţat că vârful de 27 de ani a celor de la Borussia Dortmund, care este dorit şi de Real Madrid sau Manchester City, ar putea ajunge în Chinese Super League în schimbul a 150 de milioane de euro şi un salariu de 41 de milioane de euro pe sezon.

Aubameyang a marcat 22 de goluri în 21 de meciuri pentru Dortmund în acest sezon, dar o să lipsească la următoarele trei meciuri din Bundesliga pentru că va participa la Cupa Africii pe Naţiuni alături de echipa naţională a statului Gabon, gazda turneului.

De curând Oscar, Carlos Tevez şi Axel Witsel au ales să plece în China, acolo unde se află deja jucători precum Ramires, Alex Teixeira, Hulk sau Jackson Martinez.

sursa: espnfc.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
939193059488947
Ady Suta  •  04 Ianuarie 2017, 20:38

Daca se transfera in China, se duce de rapa,parerea mea!Locul lui este in campionatele din Vest Europei!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează