INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BOSNIA - ROMÂNIA

Corespondență din Bosnia Decizia lui Edi Iordănescu în privința lui Chiricheș + selecționerul pregătește numeroase schimbări pentru meciul cu Bosnia

Vlad Chiricheș
Vlad Chiricheș

Articol de , - Publicat luni, 06 iunie 2022 23:20 / Actualizat marti, 07 iunie 2022 01:03

Iordănescu vrea să-l titularizeze pe Vlad Chiricheș și cu Bosnia, dar totul depinde de stoper, afectat de gafele care au îngropat România în meciul cu Muntenegru.

  • Bosnia - România este marți, 7 iunie. Partida este programată de la 21:45 și va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Antena 1
  • GSP a deplasat o echipă de 4 jurnaliști la Zenica. Vlad Nedelea, Viorel Tudorache, Raed Krishan (foto) și Iosif Popescu (video) transmit din Bosnia cele mai tari informații pentru cititorii Gazetei.

Din informațiile GSP, selecționerul intenționează să facă 6-7 schimbări în formula de start, față de meciul din Muntenegru, prin care să redea echipei prospețime fizică și mentală. Edi mai are unele dileme, pe care urmează să le rezolve după antrenamentul oficial din această seară.

Pe lângă Niță, punct fix în poartă, selecționerul ar merge în continuare și pe mâna lui Vlad Chiricheș, chiar dacă stoperul are gânduri de retragere. Edi așteaptă un răspuns din partea căpitanului, pentru a ști dacă acesta a depășit momentul delicat după gafele care au îngropat naționala în Muntenegru. 

Rațiu, Ad. Rus și A. Ivan sunt ceilalți jucători care au fost titulari sâmbătă și sunt în cărți să intre și în primul „11” marți seară. Toți cei 5 „tricolori” au jucat 90 de minute la Podgorica.

Mijloc schimbat complet

Marius Marin este prima opțiune la închidere, după ce Iulian Cristea a ieșit accidentat grav la genunchiul stâng, în debutul partidei de la Podgorica, iar înlocuitorul său, Al. Crețu, a arătat carențe pe faza de construcție. 

Olaru, de nerecunoscut cu Muntenegru, rămâne pe bancă, iar Maxim, care l-a înlocuit în repriza a doua, sâmbătă, poate începe din prima. Fie inter, fie extremă. Cicâldău îl va suplini pe R. Marin, care se resimte din punct de vedere fizic.

Pușcaș i-a luat fața lui Alibec

În atac, în locul lui Fl. Tănase, vârf împins reintră George Pușcaș, menajat cu Muntenegru, deoarece a ajuns obosit la lot după ce a jucat cu Pisa, pe 29 mai, returul cu Monza pentru promovarea în Serie A. Alibec, chiar dacă a intrat destul de bine în partea secundă cu Muntenegru, rămâne variantă de rezervă, deoarece nu a jucat prea mult la Atromitos. 

Mihăilă, figurant la Podgorica, va fi scos din echipă, urmând ca Edi să atace pe extreme cu Ivan, Hanca sau Tavi Popescu, ultimii doi rezerve neutilizate cu Muntenegru. Sorescu va fi pe bancă.

Echipa probabilă a României: Fl. Niță - Cr. Manea, Chiricheș, A. Rus, Camora - Maxim, M. Marin, Cicâldău - A. Ivan, Pușcaș, Oct. Popescu

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de Bosnia - România

Citește alte știri despre echipa națională

De la Podgorica în „Galațiul” bosniac » De ce a ales Federația de la Sarajevo ca meciul cu România să se joace la Zenica
Bosnia - România
De la Podgorica în „Galațiul” bosniac » De ce a ales Federația de la Sarajevo ca meciul cu România să se joace la Zenica
Care e atmosfera în vestiarul naționalei, înainte de meciul cu Bosnia: „Ne e frică să nu greșim”
LIGA NAȚIUNILOR
Care e atmosfera în vestiarul naționalei, înainte de meciul cu Bosnia: „Ne e frică să nu greșim”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (37)
fero00
fero00  •  07 Iunie 2022, 15:25

hal de nationala.nici nu ma uit la meci.

fero00
fero00  •  07 Iunie 2022, 15:23

nu mai avem nationala de 15 ani....ce dracu vorbim.....jucatorii care vin la nationala vin din obligatie si atat....asa ca nici cu Ancelloti nu facem nimic...pai la nationala sunt banii de la club?????

dobrin
dobrin  •  07 Iunie 2022, 14:40
Postat de MartinRouterKing pe 07 Iunie 2022, 03:46

4-0 sau 5 nu va fi dar 3-0 tot ce se poate.2 goluri tanase si unul chiriches din 11 metri. Până la urma Edi o fost singurul antrenor care a acceptat situatia ,toti ceilalti s-au dat loviti sau au fugit mâncând pământul. Trebuie sa mergem pe mâna lui si sa nu-i dăm în cap după primul meci. Eu zic ca o sa fie bine ,Edi e baiat educat ,nu el este problema ci cei care au distrus tot fotbalul in ultimii 20 de ani. Burleanu îi cel mai tare ,n-are nimic comun cu fotbalul dar se pricepe la legi ,dintr-ălea din care el este ales la fiecare cincinal.

Hahaha, n-am batut noi Bosnia in deplasare nici cand erau Mutu si Marica pe teren. Asa, de curiozitate... te-ai uitat unde joaca si cat costa bosniacii? Aaa, ca puteam da 3-0 in deplasare Muntenegrului e alta poveste. Daca aveam antrenor. Dar Bosnia nu e Muntenegru si Edi nu e antrenor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează