INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  YOUTH LEAGUE

Cristi Chivu, eliminat de o formație din Ucraina în play-off-ul UEFA Youth League

Inter U19, echipa pregătită de Cristian Chivu, a terminat 1-1 după 90 de minute și a fost învinsă (4-5) după executarea loviturilor de departajare de Ruh Vinniki, în play-off-ul UEFA Youth League.
Inter U19, echipa pregătită de Cristian Chivu, a terminat 1-1 după 90 de minute și a fost învinsă (4-5) după executarea loviturilor de departajare de Ruh Vinniki, în play-off-ul UEFA Youth League.

Articol de - Publicat miercuri, 08 februarie 2023 18:54 / Actualizat miercuri, 08 februarie 2023 19:00

Inter Milano U19, echipa pregătită de Cristian Chivu, a terminat 1-1 după 90 de minute și a fost învinsă (4-5) după executarea loviturilor de departajare de Ruh Vinniki, în play-off-ul UEFA Youth League. Meciul s-a jucat în Polonia, la Stalowa Wola.

Cristi Chivu a ratat dramatic calificarea în „optimile” UEFA Youth League. Condusă cu 1-0 la pauză, echipa Primavera nerazzurra a revenit și a egalat prin Esposito (52), împingând jocul cu Ruh Vinniki la loviturile de departajare. 

Mircea Lucescu, ofertă de 1,2 milioane de euro pentru un fotbalist din Liga 1!
MERCATO
Mircea Lucescu, ofertă de 1,2 milioane de euro pentru un fotbalist din Liga 1!

La 3-2, Inter U19 a avut șansa de a câștiga, dar Fontanarosa a ratat, pentru ca apoi, la 3-3, să greșească decisiv și Stankovici

Cristi Chivu e la retrogradare în campionat

Inter U19 a terminat în faza grupelor pe locul 3, după Barcelona și Bayern, reușind să o învingă tur-retur doar pe Viktoria Plzeň U19. Și în ediția trecută, trupa lui Chivu s-a oprit tot înaintea „optimilor” Youth League, cedând cu 1-3 în fața slovacilor de la Zilina U19. 

Nici în campionat Inter U19 nu stă deloc bine. Este pe locul 11 din 18, la numai patru puncte de barajul pentru evitarea retrogradării.

VIDEO. Ioan Sdrobiș, despre Cristi Chivu: „A pășit bine, a luat-o de jos. Bravo lui, bravo lui!”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Starul lui Adana Demirspor, strigăt către șefii fotbalului din Turcia: „Nu reuşesc să înţeleg cum am putea noi să jucăm fotbal. Sunt traumatizat”

Pep Guardiola ar putea demisiona de la Manchester City chiar înainte să se termine ancheta: „Dacă mă mint, în ziua următoare nu mai sunt aici!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
ovis
ovis  •  09 Februarie 2023, 14:28

Pai eu stiam ca trebuie sa semneze cu Ajax...

Ioano13
Ioano13  •  09 Februarie 2023, 09:08

Stimați "corectori" de la gsp, Ați cenzurat mesajul meu anterior, nepublicând cuvântul "dracului" care nu are este jignitor, fiind un cuvint din dex și, mai ales, a fost folosit la TV, fără a fi cenzurat, de către dl Chivu, la adresa tuturor românilor. Ați exagerat fără motiv!

garybusy
garybusy  •  08 Februarie 2023, 20:41
Postat de hristo33 pe 08 Februarie 2023, 19:11

randumu, prostu'siteului, cont nou, acelasi prostovan. ai intrat pe tura paznicul3.))

hai cu desfiintaea vitanului tau barzesti,deja ai renuntat la sigla lui vitan barzesti. peste 2 ani o sa si uiti ca ai tinut vreodata cu vitan barzesti.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează