INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Chivu se pregăteşte să schimbe antrenorul! » ”Tratăm cu Bielsa”

Bielsa a avut doar o scurtă experiență în Europa, cîteva luni la Espanol în 1998
Bielsa a avut doar o scurtă experiență în Europa, cîteva luni la Espanol în 1998

Articol de - Publicat joi, 16 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2011 21:17

Patronul Interului, Moratti, a confirmat ieri posibila despărţire de Leonardo şi preferinţa pentru tehnicianul argentinian, acum liber de contract.

Preşedintele Interului, Massimo Moratti, a recunoscut ieri ceea ce Gazzetta dello Sport anunţase cu o zi mai devreme. Leonardo are o ofertă fabuloasă de la PSG, iar el a trebuit să reacţioneze: "Am convenit cu Leo ca el să dea curs dorinţei sale, iar noi să căutăm un alt tehnician. Şi-am luat legătura cu Marcelo Bielsa".

Fără angajament de 4 luni, fostul selecţioner al chilienilor la CM 2010 s-a aflat pe lista lui Moratti şi în decembrie, cînd s-a pus problema înlocuirii lui Rafa Benitez. Dacă la vremea respectivă a optat pentru Leonardo, acum are toate motivele să-l ia pe argentinianul în vîrstă de 55 de ani.

Bielsa, poreclit şi "El Loco" (nebunul), e cunoscut drept un formator de echipe, exact ce-i trebuie Interului acum. În plus, are şi o excelentă relaţie cu fostul său atacant de la "naţionala" Chile, Alexis Sanchez (Udinese), pe care Moratti îl vrea neapărat în echipă.

5 milioane pentru Leo!

Leonardo a petrecut week-endul la Doha, unde noul acţionar majoritar al lui Paris SG, "Qatar Sports Investments", i-a făcut o ofertă de nerefuzat: director general, cu un salariu de 5 milioane de euro pe an. Brazilianul a mai lucrat la PSG, în 1996-1997, ca jucător activ.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
bobbypintilie
bobbypintilie  •  16 Iunie 2011, 16:13

Leo va fi un castig pt PSG...daca iti aduci bine aminte Leonardo a castigat ambele meciuri cu juventus cu acelasi scor(3-0),cu inter a avut ghinion!...dar probabil tu etsi suporterul MILAN-ului de anul trecut!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează