INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

I-au pus cuțitul la gât când se afla în propria locuinţă! » După Pogba, un alt jucător de la Manchester United a fost jefuit

Tahith Chong/ foto: Imago
Tahith Chong/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 martie 2022 12:48 / Actualizat duminica, 27 martie 2022 12:59

Tahith Chong (22 de ani), jucător împrumutat de Manchester United la Birmingham City, a fost jefuit de o bandă de hoți, în timp ce se afla în casă.

Extrema olandeză dormea, în timp ce jefuitorii mascați au intrat în casă și i-au pus cuțitul la gât, anunță The Sun. Aceștia i-au furat bunuri materiale în valoare de mii de lire sterline.

„Poți vedea de unde provine talentul lui Ianis” » Ce notă a primit Gică Hagi din partea scoțienilor, după meciul împotriva legendelor lui Rangers
RANGERS
„Poți vedea de unde provine talentul lui Ianis” » Ce notă a primit Gică Hagi din partea scoțienilor, după meciul împotriva legendelor lui Rangers

Tahith Chong, jefuit și amenințat în propria casă

La ora 3 dimineața, hoții au intrat în casa lui Chong, l-au trezit, l-au amenințat cu cuțitul și i-au furat ceasuri, bijuterii și genți. În timpul raidului, cei 3 jefuitori au râs de olandez, din cauza măsurilor sale precare de securitate.

„Știau cine este jucătorul și îl strigau pe nume. Chiar i-au spus că trebuie neapărat să își îmbunătățească securitatea sau riscă să se întâmple din nou. Este înfiorător. A fost lăsat extrem de zguduit. Banda a fost profesionistă și părea că a mai făcut-o înainte, posibil și altor jucători”, a spus o persoană din anturajul jucătorului, potrivit The Sun.

Casa lui Pogba, prădată de hoți în timpul meciului cu Atletico

Recent, Paul Pogba a fost jefuit de o bandă de hoți, în timp ce se afla pe teren în meciul de Champions League dintre Manchester United și Atletico Madrid, scor 0-1. Jefuitorii i-au furat lui Pogba un seif, în timp ce copiii acestuia dormeau.

„Noaptea trecută, cel mai mare coșmar al familiei noastre a devenit realitate, când casa noastră a fost spartă și jefuită în timp ce copiii noștri dormeau. Spărgătorii au stat în casă mai puțin de cinci minute, dar în acest timp ne-au luat ceva mai valoros decât orice bun material: sentimentul nostru de siguranță și securitate.

Acest lucru s-a întâmplat în ultimele minute ale meciului de aseară, când știau că nu vom fi acasă. Eu și soția mea ne-am grăbit spre casă fără să știm dacă copiii noștri sunt în siguranță și nevătămați.

Ca tată, nu există sentiment mai rău în această lume decât acela de a nu fi acolo pentru a-ți proteja copiii. Sper sincer ca nimeni să nu fie nevoit să simtă vreodată ceea ce am simțit eu aseară”, a transmis Pogba pe 17 martie.

Citește și:

Veste dramatică, Mihajlovici n-a scăpat de leucemie: „Boala asta are mare curaj să mă înfrunte iar, dar îi voi servi a doua lecție”

Eriksen, primele cuvinte după întoarcerea la națională » Momente de spaimă: l-au atacat cu monede pe teren! „Numai un idiot putea face asta”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
borcea_cel_pacalit_de_jiji
borcea_cel_pacalit_de_jiji  •  27 Martie 2022, 13:17
Postat de gerula. pe 27 Martie 2022, 13:14

Sunt jefuiți pentru că pun filme pe tiktok unde își afișează bogăția. Altfel, nu le-ar face nimeni nimic!

Stai, să vezi când vor afla de „ABC-darul” lui Iosif, Ed. a II-a! Vor răscoli sub brad, creangă cu creangă.

gerula.
gerula.  •  27 Martie 2022, 13:14

Sunt jefuiți pentru că pun filme pe tiktok unde își afișează bogăția. Altfel, nu le-ar face nimeni nimic!

borcea_cel_pacalit_de_jiji
borcea_cel_pacalit_de_jiji  •  27 Martie 2022, 13:12
Postat de George Ionescu pe 27 Martie 2022, 13:09

...pe noi romanii ce ne intereseaza ...eu las usa de la apartament deschisa cand plec de acasa ...ce sa mi fure ...praful de pe toba ?...sau manecile de la vesta ?

Depinde în ce zonă se află canalul în care locuiești!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează