INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Antrenorul lui Florin Andone a fost demis! Cine ar putea fi noul antrenor al lui Brighton

Chris Hughton și Pep Guardiola // FOTO: Guliver/GettyImages
Chris Hughton și Pep Guardiola // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2019 15:59

Chris Hughton, 60 de ani, antrenorul celor de la Brighton, a fost demis după aproape 4 ani și jumătate pe banca „pescărușilor”. Florin Andone a bifat  27 de aparitii și 5 goluri sub comanda lui Hughton.

În ciuda unui start încurajator de sezon, după ce au reușit să se impună împotriva unor echipe precum Manchester United, West Ham, Newcastle sau Wolverhampton, „pescărușii” au ajuns la coada clasamentului cu doar două puncte deasupra locurilor retrogradabile. Ultima victorie a lui Brighton a fost bifată pe 9 martie, împotriva rivalilor de la Crystal Palace, scor 2-1.

Hughton a obținut performanțe remarcabile, sub comanda acestuia Brighton&Hove Albion a promovat în Premier League pentru prima oară în istoria clubului. În sezonul 2017/18, primul lor sezon în prima ligă englezească, s-au clasat pe locul 15. Poziție care le-a asigurat încă un sezon în prima ligă. De asemenea au reușit să ajungă până în semifinalele FA Cup, dar au pierdut în fața lui City, 0-1.

Una dintre variantele vehiculate pentru înlocuirea lui Hughton pe banca lui Birghton este Graham Potter, 43 de ani, în prezent la Swansea.

graham potter

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează