INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Christian Eriksen a oferit un assist superb în meciul Brentford - Burnley

Christian Eriksen/ foto: Guliver/GettyImages
Christian Eriksen/ foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2022 21:05 / Actualizat sambata, 12 martie 2022 21:43

Christian Eriksen (30 de ani) a fost integralist pentru Brentford, în victoria cu Burnley, scor 2-0, într-un meci din etapa #29 din Premier League.

Eriksen a bifat al treilea meci pentru noua sa echipă, după transferul din ianuarie. Mijlocașul danez, care s-a despărțit de Inter în decembrie, a jucat primul meci pentru Brentford pe 26 februarie, în înfrângerea cu Newcastle, 0-2. Christian nu mai jucase din iunie, când a suferit un infarct pe teren în timpul meciului Danemarca - Finlanda, din cadrul Euro 2020.

Lui Eriksen i-a fost permisă revenirea pe teren, după ce i-a fost implantat un defribilator cardiac. Acesta a fost însă nevoit să plece de la Inter, deoarece legislația din Italia nu permite sportivilor să performeze în asemenea condiții.

Salvați de magia lui Deac! CFR o învinge pe FC Voluntari și se distanțează la 10 puncte de FCSB
CFR CLUJ - FC VOLUNTARI 3-1
Salvați de magia lui Deac! CFR o învinge pe FC Voluntari și se distanțează la 10 puncte de FCSB

Christian Eriksen, assist superb pentru Brentford

Danezul a făcut un meci foarte bun împotriva lui Burnley, contribuind decisiv la victoria lui Brentford. Eriksen a reușit pasa decisivă la golul de 1-0, marcat de Toney, în minutul 85. Christian a centrat perfect cu piciorul stâng, iar atacantul englez a înscris cu o lovitură de cap. 

Același Toney a stabilit scorul final, în minutul 90+4, după ce a transformat un penalty. Eriksen a fost la rândul său aproape să marcheze, în prima repriză (16), dar șutul său cu dreptul din afara careului a fost respins cu greu de portarul Nick Pope.

După această victorie, Brentford a rămas pe locul 15, dar s-a îndepărtat de Burnley, echipa de pe primul loc retrogradabil. „Albinele” au ajuns la 30 de puncte, cu 9 mai multe decât echipa antrenată de Sean Dyche, dar cu 2 meciuri în plus disputate.

VIDEO Rezumat Brentford - Burnley

Citește și:

Bayern Munchen, un nou pas greșit în Bundesliga » Nici Lewandowski nu i-a salvat pe bavarezi!

Vlad Chiricheș, apreciat în presa italiană, deși a fost schimbat la pauză în ultimul meci al lui Sassuolo: „Nu a jucat rău”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close