INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

ITALIA. Christian Eriksen vorbește despre coșmarul izolării: închis două luni în cantonamentul lui Inter și prins de poliție fără declarație!

Christian Eriksen și-a povestit coșmarul izolării // FOTO: Guliver/GettyImages
Christian Eriksen și-a povestit coșmarul izolării // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 11 mai 2020 10:28

Mijlocașul danez Christian Eriksen și-a povestit coșmarul izolării, alături de un bucătar și 5 membri ai staffului lui Inter. „Am vrut să dorm pe capanea acasă la Romelu Lukaku sau Ashley Young și am alergat în parcare”.

Cele două luni de izolare la Milano au reprezentat un coșmar pentru Christian Eriksen. Danezul a povestit ce a îndurat închis în cantonamentul lui Inter, unde l-a prins pandemia, împreună doar cu un bucătar și cinci membri ai staff-ului nerazzurro. Mijlocașul transferat în iarnă de la Tottenham n-apucase să-și găsească locuință când a trebuit să intre 14 zile în carantină, după meciul cu Juve, care a avut trei cazuri de coronavirus.

„M-am gândit să dorm pe canapea acasă la Lukaku sau la Young, dar stăteau cu familia și n-aveam loc toți atâta timp. Așa că m-am cazat la cantonament".

Bundesliga începe în weekend + când reîncep celelalte campionate

A scăpat de amendă

Jucătorul de 28 de ani a urmat planul online de antrenament și dieta trimise de stafful lui Conte, mai greu i-a fost cu alergatul în carantină. „N-aveam unde, doar într-o parcare, 35 de metri o tură înainte și 35 de metri înapoi. La un moment dat, n-am mai rezistat și am vrut să ies afară, pentru o mică plimbare. Dar cum eu nu vorbesc încă bine italiana, nu știam ce am voie și ce nu, am dat nas în nas cu poliția. Am încercat să le explic, n-aveam declarație, dar am scăpat cu avertisment. Bine că s-a terminat și am reluat pregătirea individuală la Appiano Gentile!", a mărturisit danezul. 

VIDEO. Debutul lui Christian Eriksen la Inter

348 de minutea jucat Eiksen la Inter în opt partide, cu un gol și o pasă decisivă. A fost doar de trei ori titular. În tur, la Tottenham, a reușit 3 goluri și 3 assisturi

20 de milioane de euroa plătit Tottenham pentru Eriksen. Are contract până în iunie 2024

VIDEO. Cum vom merge la frizer, ce nu avem voie să facem în biserici și ce se întâmplă cu școlile după 15 mai

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

„Să plătească Rangers 5 milioane de euro pe Ianis Hagi? Îmi vine să râd!” » Un fost fotbalist din Scoția, pesimist în privința românului

Noi probleme în La Liga: alți 3 jucători au fost depistați pozitiv cu coronavirus! Și în Portugalia sunt 3 cazuri!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează