INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHRISTIAN VIERI

Christian Vieri revine pe teren. Va juca în Brazilia!

Articol de GSP - Publicat luni, 27 decembrie 2010 00:00

În vîrstă de 37 de ani, fostul jucător al lui Inter, Atletico Madrid sau Juventus va juca în Brazilia, în campionatul regional.

"Discuţiile în ceea ce priveşte salariul sînt încheiate. Este bine din punct de vedere fizic. Înainte de a începe campionatul, va îmbrăca tricoul şi va susţine o conferinţă de presă", a spus un oficial al Boavistei.

Vieri s-a antrenat singur mai bine de o lună pe terenurile Boavistei, un club semi-profesionist din oraşul Saquarema şi care evoluează în campionatul regional din Rio de Janeiro ce va începe pe 19 ianuarie.

Atacantul a evoluat ultima dată pentru Atalanta, iar la finalul sezonului 2008-2009 a anunţat că se retrage din fotbal, însă de atunci au apărut mai multe zvonuri care îl dădeau transferat la echipe din Brazilia.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează