INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

"Cînd auzi că te vrea Mourinho e ca şi cum ai merge la Disneyland!" Iată pe ce jucător a pus ochii Realul

Souleymane Coulibaly
Souleymane Coulibaly

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 05 iulie 2011 19:05

Stilul inconfundabil al lui Jose Mourinho, şi ca antrenor dar şi în afara terenului, atrage cel puţin la fel de mulţi adepţi precum duşmani. Portughezul a mai făcut o "victimă", în persoana atacantului ivorian Souleymane Coulibaly, de doar 16 ani.

Puştiul a fost declarat senzaţia Mondialului Under 17, înscriind 9 goluri în 4 meciuri, cea mai bună medie din istoria turneului. "Cînd auzi că Mourinho e interesat de tine e ca atunci cînd aveai şase ani şi cineva îţi spunea că te duce la Disneyland. E un vis!", a comentat entuziasmat atacantul pentru Sky Sports.

Africanul aparţine de clubul italian Siena, care nu i-a propus încă un contract profesionist. Astfel, Real Madrid poate plăti doar o sumă de transfer şi indemnizaţie de formare a jucătorului. Coulibaly, care este văzut ca noul Drogba, în ţara sa natală, abia aşteaptă: "Aş vrea să joc la un nivel mult mai înalt, dar acum aparţin de Siena...".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează