INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - PSG 6-1

Cine e "senilul" care îl face terminat pe Messi: cum a refuzat o vedetă pentru că era în zodia Scorpionului

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 martie 2017 12:32

Raymond Domenech, fost selecționer al Franței, l-a atacat pe Leo Messi după returul dintre Barcelona și PSG, 6-1, într-o serie de declarații care au ridicat sprâncene între experții fotbalului mondial. 

"A fost cel mai slab om al Barcei. Tot meciul a stat la centru, tipic când nu vrea să alerge. E într-un recul al carierei și nu joacă decât static. Și intermitent. De fapt, nu mai joacă deloc, e complet absent. E terminat!", a tunat fostul selecționer al Franței la Eurosport.

Spaniolii de la Marca l-au numit "senil" pe francez și au făcut un top al ciudățenilor făcute sau spuse de Domenech de-a lungul anilor.

1. Pentru Campionatul Mondial din 2006, Domenech nu l-a convocat pe Robert Pires pentru că era în zodia Scorpionului. Antrenorul a fost extrem de atent la astrologie de-a lungul carierei și nu îi plac persoanele din zodia Scorpionului. Și nici Leii;

2. În 2010, la Campionatul Mondial, jucătorii Franței s-au săturat de el și nu au vrut să se mai antreneze. După multe certuri, aceștia au intrat pe teren în meciul cu Africa de Sud și au pierdut cu 2-1. "Mucoși inconștienți", a fost reacția lui Domenech către jucători;

3. Când era jucător a oferit mai multe declarații ciudate, spunând că în orice moment al meciului joacă violent. "Dacă pierdeam cu 3-0 și mai erau 2 minute până la final, dacă trebuia să rup un jucător în două, o făceam".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  11 Martie 2017, 14:22

Are dreptate: piticotocu e terminat, Barca joaca in 10.

iosif_vs
iosif_vs  •  11 Martie 2017, 12:53

*** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează