INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Cine mai înțelege fotbalul din ziua de azi? Ce a pățit marele Batistuta în vestiarul Argentinei: "Pur și simplu, nu îmi venea să cred!"

Gabriel Omar Batistuta, foto: Gulliver/gettyimages
Gabriel Omar Batistuta, foto: Gulliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 07 aprilie 2017 09:23

Batistuta a rămas șocat când n-a fost salutat în vestiarul "pumelor". "Echipa asta n-are respect și nici nu e aproape de suporteri", s-a plâns fostul atacant argentinian.

Gabriel Omar Batistuta este o legendă a fotbalului argentinian și, până îl va întrece Messi, deține recordul de goluri în "națională".

A marcat de peste 300 de ori în carieră, însă performanțele lui au rămas, probabil, necunoscute pentru actualii jucători ai "pumelor".

"Am intrat în vestiar să dau bună ziua, doar că jumătate dintre jucători m-au ignorat pur și simplu. M-așteptam măcar să răspundă la salut, și nu pentru că eu sunt Batistuta. Am îmbrăcat acest tricou", s-a plâns fostul mare atacant, într-un interviu acordat la Tyc Sports.

"Batigol" nu și-a ascuns amărăciunea pentru tratamentul primit:

"Evident că așa simt ei. Această echipă a jucat trei finale și nu-s deloc puține, dar nu mai e aproape de suporteri. Cred că de vină este schimbarea de generații. N-am nimic în comun cu acești băieți, dar pe vremea mea știam ce înseamnă respectul și eram mai umili. Ne comportam ca niște oameni comuni, ca unii dintre ei, și lumea percepea imediat acest lucru".

56 de goluriîn 78 de selecții are Batistuta în "naționala" Argentinei. E cel mai prolific din istoria "pumelor"


Batistuta, 48 de ani, a cucerit de două ori Copa America (1991, 1993) și Cupa Confedrațiilor (1992) cu Argentina.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close