INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Cine sunt cei mai importanți jucători care vor deveni liberi de contract în 2021 » Rămâne Messi la Barcelona?

Sursa foto: Imago
Sursa foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 01 ianuarie 2021 11:49 / Actualizat vineri, 01 ianuarie 2021 12:32

Lionel Messi, Sergio Ramos, David Alaba sau Zlatan Ibrahimovic se află printre numele importante care din acest moment pot semna cu orice echipă. Contractele lor expiră la finalul sezonului, iar aceștia sunt liberi să negocieze cu o altă formație în această perioadă de mercato.

Rămâne Lionel Messi la Barcelona?

Telenovela Messi poate ajunge la final în această iarnă. Argentinianul nu și-a prelungit contractul cu Barcelona și în fiecare zi apar zvonuri despre echipele cu care poate semna, dar starul catalanilor a declarat că nu va lua o decizie până la finalul stagiunii: „Nu știu nimic clar despre viitor. Aștept să termin acest sezon, îmi voi duce la capăt contractul. Important e să mă gândesc la echipă acum și să terminăm cu bine sezonul. Mi-ar plăcea să joc în Statele Unite, să experimentez viața și campionatul de acolo. Apoi, pe final, să mă întorc într-o formă sau alta la Barcelona”.

Viitorul lui Lionel Messi poate depinde și de cel care va câștiga alegerile prezidențiale la Barcelona. Acestea sunt programate pe 24 ianuarie și mai mulți candidați, printre care Joan Laporta sau Victor Font, și-au anunțat oficial candidatura pentru fotoliul de președinte de pe Camp Nou.

Real Madrid poate rămâne fără Sergio Ramos și Lucas Vazquez

Sergio Ramos, căpitanul celor de la Real Madrid, nu și-a ascuns dorința de a continua cu formația de pe Santiago Bernabeu, iar cel mai probabil acesta își va prelungi contractul cu trupa antrenată de Zinedine Zidane. Un alt jucător care se află în situația experimentatului fundaș este Lucas Vazquez, care este un om de bază din primul "11". Contractul lui Luka Modric ar fi expirat tot în această vară, dar croatul și-a prelungit angajamentul cu formația "blanco" până în 2022.

Cine sunt cei mai importanți jucători care vor deveni liberi de contract în 2021 » Rămâne Messi la Barcelona?
Sursa foto: Imago

Alaba, cel mai "vânat" jucător

31 octombrie era ultima zi în care Alaba își putea prelungi contractul cu Bayern Munchen. Căpitanul Austriei nu a oferit niciun răspuns campioanei Europei, iar acum este dorit de extrem de multe cluburi importante de pe bătrânul continent, printre care Real Madrid, PSG, Manchester City, Chelsea, Juventus. Liverpool este ultimul nume important care s-a înscris pentru semnătura austriacului. Un alt jucător important care poate pleca liber este Jerome Boateng, stâlpul din defensiva formației lui Hans Flick.

Cine sunt cei mai importanți jucători care vor deveni liberi de contract în 2021 » Rămâne Messi la Barcelona?
Sursa foto: Imago

Liderul din Serie A poate rămâne fără cei mai importanți jucători

AC Milan poate rămâne din sezonul viitor fără Zlatan Ibrahimovic, Hakan Calhanoglu și Gianluigi Donnarumma, trei piese importante din trupa lui Stefano Pioli, care se află pe primul loc în Serie A și poate câștiga titlul după 10 ani de pauză. Situația suedezului de 39 de ani este neclară în acest moment, dar președintele clublui, Ivan Gazidis, le dă speranțe fanilor cu ultima declarație: "Încă nu am vorbit cu Ibrahimovic despre prelungirea contractului. Nu este doar decizia clubului, ci și a jucătorului. Este o persoană specială și foarte inteligentă cu o motivație extraordinară."

Cine sunt cei mai importanți jucători care vor deveni liberi de contract în 2021 » Rămâne Messi la Barcelona?
Sursa foto: Imago

Conform celor de la Gazzeta dello Sport, Calhanoglu a primit o ofertă pentru prelungirea contractului, dar acesta nu este mulțumit din punct de vedere financiar. Donnarumma, care la 21 de ani are mai mult de 200 de partide jucate în poarta "rossonerilor", a primit și el o ofertă pentru un nou angajament, dar titularul dintre buturi nu a oferit vreun răspuns. De plecarea italianului ar putea profita Ciprian Tătărușanu, care ar putea primi șansa de a fi titular din partea lui Pioli. Tătărușanu, recent retras din echipa națională, a fost titular în trei meciuri din acest sezon: unul în Serie A și două în Europa League.

Premier League este campionatul cu cei mai importanți jucători care își vor încheia actualul angajament la finalul sezonului în curs: Ozil, Cavani, Wijnaldum sau Kun Aguero, al căror contract se termină pe 30 iunie. Cel mai probabil, Mesut Ozil va pleca chiar din această iarnă deoarece germanul a fost lăsat de Mikel Arteta în afara lotului. Cele mai importante cluburi la care și-au manifestat interesul pentru semnătura jucătorului sunt Juventus și Fenerbahce.

Cel mai bun prim "11" al jucătorilor care vor deveni liberi de contract la vară

Donnarumma (AC Milan) - Alaba (Bayern), Boateng (Bayern), Ramos (Real Madrid) - Draxler (PSG), Calhanoglu (AC Milan), Wijnaldum (Liverpool), Di Maria (PSG) - Depay (Lyon), Ibrahimovic (AC Milan), Messi (Barcelona)

VIDEO. Messi a bătut recordul lui Pele

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Barcelona, acord cu jucătorul lui Manchester City. Când va ajunge pe „Camp Nou”

Transferul iernii: Haaland la Barcelona! „Știm toate condițiile, îl sunăm pe Raiola”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
melcul_furios
melcul_furios  •  01 Ianuarie 2021, 17:10
Postat de magic4ever pe 01 Ianuarie 2021, 12:50

Oare cum ar reactiona Ibrahimovic daca l-ar suna Gigi din loja pe MM sa il schimbe la pauza cu Buziuc?:))

Probabil i-ar bate pe toti, de la asistentul care face schimbarea si pana sus la jiji in tribuna :))

magic4ever
magic4ever  •  01 Ianuarie 2021, 12:50

Oare cum ar reactiona Ibrahimovic daca l-ar suna Gigi din loja pe MM sa il schimbe la pauza cu Buziuc?:))

zapadaeneagra
zapadaeneagra  •  01 Ianuarie 2021, 12:42

Are de unde alege nea jigi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează