INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN - SASSUOLO

VIDEO Ciprian Tătărușanu, dublă gafă în AC Milan - Sassuolo! Românul a fost fluierat de fanii campioanei Italiei, iar pe rețelele sociale cer să fie dat afară!

Ciprian Tătărușanu
Ciprian Tătărușanu

Articol de - Publicat duminica, 29 ianuarie 2023 14:20 / Actualizat duminica, 29 ianuarie 2023 16:17

Numele lui Ciprian Tătărușanu (36 de ani), portarul celor de la AC Milan, a fost fluierat în momentul în care crainicul stadionului a anunțat echipa pe care Stefano Pioli (57 de ani) a trimis-o pe teren contra celor de la Sassuolo, în runda cu numărul 20 din Serie A. Milan a pierdut rușinos, 2-5.

Românul a gafat la două dintre primele 3 goluri încasate de AC Milan în prima repriză a meciului cu Sassuolo. Ulterior, a mai fost învins de două ori. 

Nemaivăzut! Djokovic s-a prăbușit în lojă și a plâns minute în șir după finala Australian Open
AUSTRALIAN OPEN
Nemaivăzut! Djokovic s-a prăbușit în lojă și a plâns minute în șir după finala Australian Open

Portarul român a fost intens criticat de fanii italienilor și în mediul online. 

„Tătărușanu, pleacă de la clubul nostru!”, „Nu vă faceți mari speranțe. Sassuolo va mai marca de două ori, dacă va mai da 5 șuturi la poarta noastră”, „Tătărușanu nu mai poate juca la acest nivel”, „Tătărușanu e plătit să joace fotbal profesionist. În ce lume ireală trăim”, „Două goluri primite în două minute. Mulțumim, Tătărușanu, dar a venit vremea să pleci”, au fost câteva din reacțiile fanilor lui Milan, pe Twitter. 

VIDEO: Ciprian Tătărușanu a primit 5 goluri în AC Milan - Sassuolo

Prima gafă a românului a venit în minutul 22, când Davide Frattesi, mijlocașul central al oaspeților, a trecut lejer de fundașii centrali ai lui AC Milan și a șutat la colțul scurt. 

Ciprian Tătătrușanu a gafat și la al treilea gol înscris de Sassuolo. Românul nu s-a poziționat corect, iar Domenico Berardi a reluat cu capul, la colțul scurt, o centrare venită din lovitură de la colțul terenului de la Hamed Traore. 

Citește și: 

Așa, da! Gazonul de pe Arena Națională arată impecabil, cu câteva ore înainte de FCSB - Farul

Dezvăluirile unui fost antrenor de la FC Barcelona: „Patronul băga bani, dar voia să să vină în vestiar, să facă primul 11 și să antreneze echipa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
dinamo100
dinamo100  •  30 Ianuarie 2023, 12:41

E mult spus "2 gafe", nu Tatarusanu este principal vinovat ca Milan a incasat 5 goluri. E adevarat ca el nu e un Donarouma, dar echipa in ansamblul ei este in degringolada.

dobrin
dobrin  •  29 Ianuarie 2023, 18:31
Postat de luciann pe 29 Ianuarie 2023, 17:21

Radu? I-a mancat titlul lui Inter anul trecut cu gafa aia de la Bologna...

Toti rossoneri i-au multumit atunci lui Radu. Tatarusanu e razbunarea lui Inter.

luciann
luciann  •  29 Ianuarie 2023, 17:21
Postat de skylines pe 29 Ianuarie 2023, 14:56

Milan este in criza,Tataruseanu joacă in nota echipei și punct.Dacă Milan vrea un portar de top care nu gafează să-l transfere pe Ionuț Radu.Nu înțeleg adversitatea unora fată deTatarusanu ???

Radu? I-a mancat titlul lui Inter anul trecut cu gafa aia de la Bologna...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează