INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Pleacă și Ciro Immobile? Căpitanul lui Lazio a acceptat o ofertă din Arabia Saudită, dar președintele Claudio Lotito nu-i dă drumul

Ciro Immobile // Foto: Imago
Ciro Immobile // Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 13 iulie 2023 17:05 / Actualizat joi, 13 iulie 2023 18:47

Ciro Immobile (33 de ani) e tentat cu un contract de 15 milioane anual până în 2026 plus 5 milioane bonus de instalare. Președintele Claudio Lotito îl consideră însă netransferabil: „Ciro face parte din familia noastră și nu e de vânzare nici pentru 50 de milioane”.

Cluburile din Arabia Saudită continuă să vâneze jucători din elita Europei. Ultimul nume pe lista de achiziții din aceaată vară este Ciro Immobile. Căpitanul lui Lazio ar fi acceptat o ofertă din zona Golfului, potrivit jurnalistului arab Turki Alghamdi, care dezvăluie și contractul jucătorului italian: 15 milioane de euro anual pentru 3 sezoane plus 5 milioane de euro bonus la instalare. 

Bani din cer! Saudiții se îndreaptă spre miliard cu transferurile și salariile din fotbal » Dar„paradisul” e contestat: „Pâine, circ și spălarea imaginii”
ARABIA SAUDITĂ
Bani din cer! Saudiții se îndreaptă spre miliard cu transferurile și salariile din fotbal » Dar„paradisul” e contestat: „Pâine, circ și spălarea imaginii”

Adică dublu față de cât câștigă acum la clubul biancocelest. Atacantul de 33 de ani ar fi al doilea lazial plecat la saudiți, după Sergej Milinkovic-Savic la Al-Hilal.

Patronul lui Lazio: „Nu am primit nicio ofertă pentru Immobile”

Pentru ca transferul să se facă mai e nevoie de două lucruri. Primul, clubul trebuie să primească aprobarea oficială de la Ministerul Sporturilor pentru ca statul să finanțeze mutarea. Iar al doilea, are nevoie să se înțeleagă la preț și cu Lazio, în condițiile în care Immobile mai are 3 ani de contract. Doar că președintele grupării capitoline nu vrea să-i dea drumul. L-a pierdut deja pe Milinkovic-Savic și nu concepe să rămână și fără Ciro.

Nu e Immobile, îl iau pe Muriel!

„Nu m-a sunat să-mi spun, nici din Arabia Saudită nu m-a căutat nimeni pentru a-mi face o ofertă, deci n-avem ce discuta. Trebuie să mă tenteze cu minimum 50 de milioane și tot nu știu dacă aș accepta să dăm căpitanul nostru, un fiu, unul din familie. Immobile nu este de vânzare”, a declarat Claudio Lotito în Il Messaggero. 

Dacă transferul golgheterului nu se concretizează, atunci arabii se vor orienta către Luis Muriel, columbianul care mai are acord cu Atalanta până în 2024.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Formația lui Cristiano Ronaldo a primit o interdicție de a înregistra jucători noi din partea FIFA pentru neplata unei datorii de 460.000 de euro

Walter Zenga, după plecarea lui Samir Handanovic de la Inter: „E ciudat ce se întâmplă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează