INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Ciro Immobile, insultat de președintele lui Torino în fața vestiarului: „Nu-i pot accepta vorbele infame”

Ciro Immobile, Lazio // foto: Guliver/gettyimages
Ciro Immobile, Lazio // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 19 mai 2021 15:52 / Actualizat miercuri, 19 mai 2021 16:00

Ciro Immobile (31 de ani), atacantul lui Lazio, a protestat pe social media după ce Urbano Cairo l-a acuzat că a avut ”ochii injectați” împotriva echipei sale și că a jucat în meciul tur infectat cu coronavirus.

În fiecare partidă, Ciro Immobile vrea să dea maximum și să înscrie. Goluri, cât mai multe goluri. Are 150 numai la Lazio, devenind golgeterul all-time al biancoceleștilor în toate competițiile. O reușită peste legendarul Silvio Piola. Dar miercuri, la 0-0 cu Torino, mingea nu l-a mai ascultat. A refuzat plasa și la penalty. Bară! Și Torino s-a salvat cu o etapă înainte de final, evitând retrogradarea grație acestui punct.

„Toată lumea știe cine e Ciro Immobile”

După meci, atacantul în vârstă de 31 de ani, care a jucat de două ori la Torino (2013-2014 și 2016, înainte de a semna cu Lazio), l-a acuzat pe președintele fostului său club.

”Toată lumea știe cine e Ciro Immobile pe teren și, mai ales, în afara lui. Pot accepta criticile ca jucător, dar nu și cuvintele defăimătoare ca om. Mai ales din partea unor conducători din lumea fotbalului. Urbano Cairo s-a oprit în dreptul vestiarului și m-a insultat. M-a acuzat că am avut «ochii înjectați». Și mi-a spus chiar că, în tur, am jucat deși eram infectat cu coronavirus”, a protestat golgeterul pe Instagram. 

”Nu voi uita niciodată să-i mulțumesc președintelui Cairo pentru că mi-a oferit șansa de a mă consacra la Torino, însă nu pot tolera insultele, vorbele infame”.

Cairo: „Am înțeles cine e Ciro Immobile”

Cairo a postat și el un mesaj pe social medial. Concluzia lui: ”Am înțeles cine e Ciro Immobile”.

228 de goluria marcat Ciro Immobile la echipele de club în carieră (pentru Lazio: 150; pentru Torino: 28)

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Mircea Lucescu, dezvăluire-şoc: „Am sunat la Șahtior de mai multe ori și m-am oferit să-i ajut gratis” + Momentul decisiv când a ales Dinamo Kiev

Un campion mondial comentează întoarcerea lui Benzema la naționala Franței: „Nu sunt doi imbecili”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close