INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ADVERSAR DINAMO / PANATHINAIKOS

Cisse: "Nu am venit în Grecia ca să îndur rasismul!" :X

Djibril Cisse, Cisse, Panathinaikos
Djibril Cisse, Cisse, Panathinaikos

Articol de GSP - Publicat marti, 08 septembrie 2009 00:00

Atacantul lui Panathinaikos Atena, Djibril Cisse, s-a arătat dezgustat de reacţiile rasiste la adresa sa în cadrul amicalului cu Olympiakos Volos, încheiat 2-1.

Acesta a fost înjurat de către suporterii adverşi, care au imitat şi sunetele unei maimuţe. Pe lîngă acest lucru, grecii au aruncat şi cu sticle în atacantul francez de origini africane.

"Nu am venit în Grecia ca să îndur atacurile rasiste! Nu am venit ca să aud sunete de maimuţă de fiecare dată cînd ating mingea! E prima dată în toată cariera mea cînd mi se întîmplă aşa ceva! Ce s-a întîmplat duminică nu va rămîne nepedepsit. I-am rugat pe fani să se oprească, iar ei au aruncat cu sticle în mine", a spus Djibril Cisse, conform L'Equipe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
 •  24 Februarie 2010, 19:16

Rasismul e o problema prezenta peste tot....pacat...Cisse merita respect...inca e un atacant foarte bun desi a suferit 2 fracturi ;);)

 •  08 Septembrie 2009, 23:48

Ia uite cum ies nazistii la suprafata... bai kur klux marlanilor, voi vorbiti de negri? Cand facem tara de ras cu ciocolatii nostri, ii gasim pe negri invadatorii Parisului. Va speriati cand fulgera, dar sprijiniti nazismul. Vai de capul vostru, nici cu gandul nu percepeti cata durere a lasat in urma regimul ala, si segregationismul in general. Sa vedeti ce incasati daca va mai prinde mami la PC inainte de a va face temele :)))

 •  08 Septembrie 2009, 22:28

pana si preotii medievali ii faceau pe negrii si indieni maimute :))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează