INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Cîți fotbaliști vorbesc despre convulsiile din economia Chinei sau cum vor să-și diversifice portofoliul de investiții? :O Un jucător de la Bayern a predat o lecție!

Xabi Alonso, în roșu, foto: reuters
Xabi Alonso, în roșu, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 septembrie 2015 09:53

Într-un interviu pentru televiziunea Bloomberg, Xabi Alonso, mijlocașul la închidere la Bayern Munchen, a vorbit despre piețele financiare, despre cum își păstrează banii și care este metoda prin care încearcă să se apere de orice criză financiară.

Iată cîteva dintre declarații:

  • "Cînd știi că jobul tău durează puțin și că termini ce ai de făcut în următorii 10 ani, trebuie să fii suficient de inteligent încît să îți calculezi bine banii";
  • "Încerc să îmi diversific portofoliul de investiții. Investesc în proprietăți imobiliare, în acțiuni... Nu îmi țin banii în același loc, totul ca să nu fiu lovit de criza aceasta abruptă din China sau alte turbulențe financiare";
  • "Bineînțeles că sînt atent la ce se întîmplă pe piețele financiare, urmăresc totul, fiindcă, așa cum am spus, cariera mea e aproape de final și am interese pe aceste piețe, pentru a vedea ce se întîmplă cu banii mei;
  • "Economia Spaniei încearcă să își revină, iar cifrele macroeconomice arată foarte bine. E destul de greu, avînd în vedere unde e șomajul. Cifrele sper să arate că și economia Europei progresează și că totul va fi bine".

În vîrstă de 33 de ani, Xabi Alonso are un salariu de 6 milioane de euro la Bayern Munchen, formație la care s-a transferat anul trecut.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
bombon
bombon  •  13 Septembrie 2015, 11:22

Aiurea, astea sunt ideile lui Dodel, le-a gasit pe site-ul FCSB.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează