INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

City i-a făcut o ofertă tentantă, dar Barcelona nu vrea să-i dea drumul prea ușor: "Dacă vrei să pleci, plătește clauza de reziliere!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2016 12:52

Marc Andre ter Stegen i-a comunicat Barcelonei că e tentat să plece, însă răspunsul catalanilor a fost ferm.

Conducerea i-a transmis goalkeeperului de 24 de ani: "Indiferent de ofertă, Barça nu va negocia!"

Jucătorul le-a comunicat oficialilor că a primit o ofertă serioasă de la Manchester City, însă șefii formației blaugrana nici n-au vrut să audă: "Dacă vrei să pleci, plătește clauza de reziliere!"

80 milioane de €e clauza de reziliere a goalkeeperului

De doi ani, de când a semnat cu Barcelona, Ter Stegen e rezervă în campionatul Spaniei și titular în meciurile de Cupă și de Liga Campionilor, iar portarul e nemulțumit de situație, considerând că a demonstrat că merită să fie titular absolut, înaintea lui Claudio Bravo.

Barça are înlocuitor

În cazul în care echipa lui Guardiola va decide să achite clauza portarului, Barça are deja pe listă un înlocuitor. Este vorba despre Diego Alves, goalkeeperul pe care Valencia l-a pus pe lista de transferuri pentru că nu-i mai poate plăti salariul, scrie sport.es.

Alves așteaptă un semn de la Barcelona și a pus pe lista de așteptare alte 3 oferte importante, două dintre ele din Premier League și una din Turcia.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează