INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - EIBAR 3-1

Clasico fără ”El Jefecito”? Mascherano poate fi suspendat drastic după eliminarea din meciul cu Eibar

Mascherano fusese eliminat ultima dată acum un an și două luni, într-un meci cu Elche (3-0), tot cu
Mascherano fusese eliminat ultima dată acum un an și două luni, într-un meci cu Elche (3-0), tot cu "roșu" direct

Articol de - Publicat marti, 27 octombrie 2015 00:00

Înaintea golului de 3-1, mijlocașul argentinian a primit cartonaș roșu direct pentru insulta ”La concha de tu madre” și riscă să rateze derbyul cu Real Madrid, de pe 21 noiembrie.

În așteptarea recuperării lui Messi, Barcelona are acum mari emoții cu o altă piesă indispensabilă în perspectiva apropiatului El Clasico. Catalanii au întors duminică rezultatul cu Eibar (3-1), dar l-au pierdut către final pe Javier Mascherano.

"El Jefecito" a scăpat o expresie injurioasă, cu puțin înainte ca Luis Suarez să închidă tabela, și arbitrul Carlos Del Cerro Grande l-a trimis la vestiare. Dacă va lua 4 meciuri de suspendare, cum a pățit Pique pentru protestul similar din Supercupă, cu Bilbao, argentinianul va rata duelul cu Real de pe 21 noiembrie!

Sancțiunea se aplică în toate competițiile interne, Barca întîlnind pînă la Clasico pe Villanovense, în Cupă, Getafe și Villarreal.

"Centralul" a notat în raport că mijlocașul a protestat spunînd "La concha de tu madre", trimitere la originile materne. Varianta Mundo Deportivo, ziar catalan, e că Javier a înjurat mai blînd, "La concha de tu hermana", cu referire la soră.

Antrenorul Luis Enrique l-a apărat: "Nu i s-a adresat tușierului ori «centralului». Sînt expresii argentiniene, dar îmi voi atenționa jucătorii să renunțe la ele".

633.000.000 €este bugetul-record al Barcelonei în sezonul viitor, adoptat în Adunarea generală pentru a evita încălcarea fair-play-ului financiar

Suarez, al doilea hat-trick

De la accidentarea lui Messi, Barca a înscris 15 goluri, reușind 5 victorii din 6 meciuri, în Primera și Ligă. Iar Luis Suarez a marcat de 7 ori și a dat o pasă decisivă. Duminică, uruguayanul a decis meciul cu Eibar, semnînd al doilea hat-trick blaugrana. Primul a fost pe 2 mai, la 8-0 cu Cordoba.

Barca îl susține: "Curaj, Johan!"

Johan Cruyff a mulțumit ieri, în editorialul din ziarul De Telegraaf, pentru mesajele de încurajare transmise după ce s-a aflat că suferă de cancer pulmonar: "Modul în care a reacționat media m-a emoționat profund. Să lăsăm fotbalul și fanii s-arate partea cea mai bună".

Antrenorul Van Bronckhorst și elevii lui de la Feyenoord, veniți cu tricouri portocalii, l-au aplaudat înaintea meciului cu Alkmaar, iar jucătorii Barcelonei au purtat cu Eibar maiouri cu mesajul "Curaj, Johan!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează