INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NANTES

Claudio Ranieri nu știe ce să mai facă pentru a fi dat afară! Declarație uluitoare: "Am vrut să vin la petrecerea clubului, dar șoferul a greșit drumul! M-am dus la Londra ca se stricase instalația în baie "

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 29 aprilie 2018 12:37

Contractul lui Claudio Ranieri cu Nantes expiră în 2019, însă italianul va pleca probabil la sfârșitul acestui sezon.

Cu numai două victorii de la începutul anului, și el forțează despărțirea. Vineri, când Nantes a sărbătorit 75 de ani, antrenorul în vîrstă de 66 de ani s-a dus la Londra, lipsind de la eveniment.

Explicația lui a fost stupefiantă: "Am vrut să vin, dar șoferul a greșit drumul, am prins ambuteiaj și apoi am mers direct la aeroport". De ce a ajuns la Londra: "Pentru că mi se stricase instalația la baie și mă aștepta instalatorul să repare". 

Când jurnaliștii francezi i-au spus că patronul Waldemar Kita e supărat, Ranieri a atacat: "Nu există nicio ruptură cu Waldemar Kita. Dacă dorește, atunci să-mi critice alegerile, dar, dacă nu e mulțumit, poate să facă un singur lucru". Sugestia a fost limpede: să-l dea afară! 

De-a lungul carierei, Ranieri a antrenat la Vigor Lamezia, Puteolana, Cagliari, Napoli, Fiorentina, Valencia, Atletico Madrid, Chelsea, Parma, Juventus, AS Roma, AS Monaco, naționala Greciei, Leiceister și Nantes.

Citește și: Ciprian Tătărușanu, erou pentru Nantes! Elogii în L'Équipe pentru al doilea meci la rând în care e cel mai bun: "Fără el, ar fi fost un dezastru"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
randomm
randomm  •  29 Aprilie 2018, 14:17
Postat de daweroirl pe 29 Aprilie 2018, 13:40

Daca era ceva despre steaua sau jiji era plin de comentarii ,cu stiri de astea dati faliment...

acuma sincer,pe langa patronul lui nantes aka Waldemar Kita, jiji becali pare un om linistit si cumpatat.

daweroirl
daweroirl  •  29 Aprilie 2018, 13:40

Daca era ceva despre steaua sau jiji era plin de comentarii ,cu stiri de astea dati faliment...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează