INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Clipe de panică la Al Hilal! Gomis a leșinat din nou înainte de meci, dar și-a revenit, a intrat și a reușit o „dublă”!

Golgeterul francez Bafetimbi Gomis, care suferă de sincopă vasovagală, s-a prăbușit pe teren la încălzire
Golgeterul francez Bafetimbi Gomis, care suferă de sincopă vasovagală, s-a prăbușit pe teren la încălzire

Articol de - Publicat vineri, 19 februarie 2021 11:20 / Actualizat vineri, 19 februarie 2021 12:06

Golgeterul francez Bafetimbi Gomis, care suferă de sincopă vasovagală, s-a prăbușit pe teren la încălzire. A insistat să joace pentru a scoate din criză fosta echipă a lui Răzvan Lucescu și a marcat de două ori, Al Hilal - Al Ettifaq 3-1. 

Panică la Al Hilal după plecarea lui Răzvan Lucescu. La primul meci de la demiterea antrenorului român, golgeterul lui Al Hilal și-a pierdut cunoștința în teren. Bafetimbi Gomis s-a prăbușit în timp ce făcea încălzirea pentru meciul cu Al Ettifaq!

Presiunea rezultatelor l-a copleșit de francez, însă acesta și-a revenit. A insistat chiar să joace. A reușit o „dublă” și campioana s-a impus joi cu 3-1.

Gomis și-a mai speriat colegii: „M-am obișnuit așa”

Nu este prima oară când i se întâmplă lui Gomis să leșine. De cel puțin patru ori și-a mai speriat colegii de la Galatasay, Swansea, Lyon și naționala Franței. Cel mai recent, sub ochii lui Iasmin Latovlevici, într-un joc cu Kasimpașa. Când tensiunea și oboseala îl afectează, apar scurtcircuite. „Leșin din cauza stresului. Din când în când, trec prin asemenea momente, dar m-am obișnuit să trăiesc așa. Am făcut toate testele medicale și sunt sănătos”, mărturisea în urmă cu fix trei ani.

Suferă de sincopă vasovagală

Bafe suferă de sincopă vasovagală, manifestându-se prin pierderea cunoștinței pentru scurt timp, o consecință a scăderii bruște a ritmului cardiac și a tensiunii arteriale (se reduce fluxul de sânge spre creier). Provocată de stres, afecțiunea nu este periculoasă și nici nu necesită tratament.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

FOTO Ce au servit în avion? :D Budescu a apărut „pufos” în primul meci din Arabia Saudită » Cum a fost surprins de fotografi

Mircea Lucescu: „Am făcut o greșeală mare și am ratat obiectivul!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  19 Februarie 2021, 12:16

"Presiunea rezultatelor l-a copleșit" ??? Te apuca risul la deductiile lui scorpie

Vezi toate comentariile (1)
Comentează