INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

Clubul lui David Beckham, probleme legale înainte de starul MLS! Inter Miami a pierdut procesul

Articol de GSP - Publicat marti, 11 februarie 2020 22:36

David Beckham se pregătește pentru debutul echipei sale în MLS, dar clubul are probleme legale.

Inter Miami, echipa patronată de fostul internațional englez, ar putea fi forțată să-și schimbe numele din cauza italienilor de la Inter Milano, anunță NBC Sports. 

Americanii au pierdut prima luptă legală cu Inter Milano pentru folosirea numelui „Inter”. Biroul pentru mărci din SUA a respins cele argumentele echipei din MLS.

Clubul lui Beckham a susținut că sunt mai multe cluburi care au „Inter” în numele clubului, dar cererea i-a fost refuzată pentru că nu a dovedit că are dreptul să folosească sintagma. Inter Miami, care va juca primul meci oficial pe 1 martie, va face apel, dar se pare că are șanse foarte mici de câștig. Inter Miami a fost fondat în 2018 și iar Diego Alonso va fi antrenor. 

VIDEO » Rezumatul meciului Inter Milano - AC Milano 4-2

Vezi și: 

VIDEO + FOTO Cum ar fi arătat scaunele de pe noul Ghencea, dacă David Beckham s-ar fi ocupat de stadion :) » Imagini de azi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
10156013562479806
Oprisan Niculae  •  12 Februarie 2020, 10:42

Pe langa Inter Bratislava mai exista in Finlanda si INTER TURKU.

180190845824463
Mihnea Iorga  •  12 Februarie 2020, 06:14
Postat de Marius Caseanu pe 12 Februarie 2020, 05:59

Ziaristi idioti, titlu idiot! Nici nu se compara, situatiile sunt complet diferite, iar sentinta finala este departe! Ce ne facem cu Inter Bratislava?

Sau exemplu si mai potrivit ar fi SC Internacional din Brazilia, de 2 ori castigatoare a Copei Libertadores si o data a Mondialului Cluburilor. In acest caz situatia este identica, club de pe alt continent, aceeasi denumire (numele complet al echipei lui Beckham este Club Internacional de Fútbol Miami). E absurd sa detii drepturi pe denumirea de International, in acest ritm cat de curand cineva va inregistra si FC sau CF...

10156568321649937
Marius Caseanu  •  12 Februarie 2020, 05:59

Ziaristi idioti, titlu idiot! Nici nu se compara, situatiile sunt complet diferite, iar sentinta finala este departe! Ce ne facem cu Inter Bratislava?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează