INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Ar fi șocul anului! Neymar ar vrea să se retragă din națională după CM 2022: „Mi-a mărturisit că-n curând va spune adio”

Neymar , Foto: Imago Images
Neymar , Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 20 iunie 2022 17:03 / Actualizat luni, 20 iunie 2022 18:07

Neymar (30 de ani) vrea să se despartă de Brazilia la finele anului, dar nu înainte de a-l egala la numărul de goluri marcate pe legendarul Pelé. Are 74 și îi mai trebuiesc doar 3!

Veste surpriză și tristă pentru suporterii Seleçao. Unul dintre cei mai îndrăgiți fotbaliști ai naționalei nu va mai purta tricoul auriverde în 2023! Neymar ar avea de gând să se retragă după Cupa Mondială din 2022. Dezvăluirea a fost făcută de conaționalul Rodrygo, în cadrul podcastului Podpah, din țara natală. 

Mi-a mărturisit că-n curând va spune adio Seleção și că vrea ca eu să-i preiau numărul 10 după ce va renunța, considerând că aș fi urmașul lui. Nu am știut ce să-i răspund, dar sper că se va răzgândi și va continua să joace și după turneul final din Qatar pentru reprezentativa Braziliei. În fond, nu are decât 30 de ani și încă destule sezoane de-aici înainte în carieră”, declară talentatul atacant al lui Real Madrid.

Direct în Liga 3! CNSL a retrogradat-o din cauza datoriilor + Riscă să fie exclusă definitiv
DATORII
Direct în Liga 3! CNSL a retrogradat-o din cauza datoriilor + Riscă să fie exclusă definitiv

Bate Neymar recordul la Campionatul Mondial din Qatar?

Ar fi o mare pierdere pentru selecționerul Tite, întrucât Neymar este cel mai bun marcator în activitate al naționalei. A înscris în ultimele trei meciuri, patru goluri cu Chile, Coreea de Sud și Japonia și în cinci partide din ultimele șapte în tricoul auriverde. A fost al doilea în topul realizatorilor din preliminariile AmSud, cu opt goluri, două mai puține decât bolivianul Moreno Martins.

Totuși, speră că va izbuti în jocurile rămase să îl întreacă pe legendarul Pelé și să devină golgheterul all-time al Seleção. Are 74 de goluri și nu mai are nevoie decât de trei ca să-l ajungă! Numai că a atins acest nivel din mai multe întâlniri, 119, față de 92 în cazul lui „O Rey”. 

În afara amicalelor pre-CM, mai are cel puțin trei meciuri la dispoziție în grupa de la turneul final asiatic cu Serbia, Elveția și Camerun.

Neymar a debutat în națională pe 10 august 2010, marcând un gol în amicalul cu SUA (2-0).

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ronaldo construiește o superechipă în La Liga: negocieri pentru mijlocașul lui Real și 2 fundași de legendă

Cu iubita acasă, Jack Grealish petrece în Las Vegas cu femei și 116 sticle de șampanie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează