INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Colaps în Bundesliga! Nemaivăzut! O semifinalistă a Europa League a fost condusă la pauză cu 6-1!

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 mai 2019 20:14

BUNDESLIGA // Frankfurt a suferit din plin în campionat, acolo unde a fost condusă cu un scor incredibil la pauză pe terenul lui Leverkusen, 6-1! Atât s-a și terminat. Frankfurt abia venise după remiza cu Chelsea (1-1), în turul semifinalelor din Europa League.

Leverkusen a deschis scorul încă din minutul 2, prin reușita lui Havertz, fotbalist în vârstă de doar 19 ani, care a ajuns deja la 15 goluri în campionatul Germaniei.

Leverkusen s-a desprins în minutul 13, când Brandt a introdus mingea în poartă, dar oaspeții au redus din diferență un minut mai târziu, prin Kostic.

De nouă minute au mai avut nevoie cei de la Leverkusen pentru a înscrie din nou. Alario a marcat de această dată și a dus scorul la 3-1. După alte cinci minute, Aranguiz și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor.

Gazdele nu s-au oprit aici. Au înscris din nou în minutul 34, când Alario a reușit „dubla”. Două minute mai târziu, Hinteregger a marcat în propria poartă și a stabilit scorul primei reprize, 6-1.

Scorul a rămas identic la finalul meciului.

Frankfurt a fost egalată de Leverkusen în clasament, 54 de puncte, locul 4.

Doar Borussia Dortmund a mai încasat-o așa!

Un asemenea rezultat, cu 6 goluri primite până la pauză s-a înregistrat doar în urmă cu 40 de ani! Monchengladbach, în anul 1978, a condus-o la pauză pe Borussia Dortmund cu scorul de 6-0. La final, tabela a arătat 12-0.

Frankfurt joacă returul cu Chelsea din semifinalele Europa League pe teren propriu, joi, 9 mai, de la ora 22:00.

Echipele de start:

Bayer Leverkusen: Lucas Hradecky, Lars Bender, Jonathan Tah, Sven Bender, Wendell, Julian Brandt, Julian Baumgartlinger, Charles Aranguiz, Kevin Volland, Kai Havertz, Lucas Alario

Rezerve: Ramazan Ozcan, Aleksandar Dragovic, Mitchell Weiser, Tin Jedvaj, Dominik Kohr, Paulinho, Isaac Thelin

Antrenor: Peter Bosz

Eintracht Frankfurt: Kevin Trapp, Evan N'Dicka, Martin Hinteregger, David Abraham, Almamy Toure, Makoto Hasebe, Gelson Fernandes, Jetro Willems, Danny da Costa, Ante Rebic, Filip Kostic

Rezerve: Frederik Ronnow, Simon Falette, Timothy Chandler, Jonathan de Guzman, Mijat Gacinovic, Luka Jovic, Goncalo Paciencia

Antrenor: Adolf Hutter

de Andreea Visu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
706409849468094
Radu Vernescu  •  06 Mai 2019, 11:41

Rezumatul meciului nu trebuie postat ca doar au fost multe goluri iar voi sunteti profesionisti.

red-dog69
red-dog69  •  06 Mai 2019, 03:13
Postat de thiem pe 05 Mai 2019, 22:58

O formatie de 2 lei, am vazut-o in Liga Europa, nici la noi nu ar lua campionatul... Doi la mana, sper sa o ia si la Chelsea la scor pentru ca i-au furat nemtii cu arbitrii pe Benfica!

"O echipă de doi lei"??!! Nui ai idee de ce vorbeşti! Au câştigat toate 6 meciuri într-o grupă cu OM (finalista de anul tecut) Lazio şi Limasol, i-au eliminat pe Schahtior, Inter, şi Benfica, iar în turul cu Chelsea şi-au dat viața pe teren. Mai porneşte şi cerebelul înainte sa loveşti în tastatură, doar de dragul de a scrie un comentar!

thiem
thiem  •  05 Mai 2019, 22:58

O formatie de 2 lei, am vazut-o in Liga Europa, nici la noi nu ar lua campionatul... Doi la mana, sper sa o ia si la Chelsea la scor pentru ca i-au furat nemtii cu arbitrii pe Benfica!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează