INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Un coleg de la Parma îl laudă pe Dennis Man: „Totul e mult mai ușor atunci când îl am lângă mine”

Dennis Man, în alb // foto: Imago Images
Dennis Man, în alb // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 09 ianuarie 2024 15:48 / Actualizat marti, 09 ianuarie 2024 17:37

Dennis Man (25 de ani) l-a impresionat și pe Adrian Bernabe, cu care se înțelege perfect la Parma. „Știu unde să-l caut cu pase și totul vine natural atunci când vine vorba de un jucător valoros ca el”, declară mijlocașul ofensiv spaniol de 22 de ani.

Dennis Man a ieșit mult în evidență în acest tur de campionat din Serie B. Fosta extremă a lui FCSB a ajuns pe locul al treilea în topul golgheterilor ligii cadete, cu opt reușite, dintre care jumătate au însemnat și primul gol al Parmei în meci. „Tricolorul" și-a stabilit o conexiune specială cu Adrian Bernabe, mijlocașul ofensiv care joacă în mijlocul liniei de trei din spatele vârfului, alături de Valentin Mihăilă.

Momentul care l-a prăbușit definitiv pe Franz Beckenbauer » A și recunoscut: „Am fost un tată rău”
GERMANIA
Momentul care l-a prăbușit definitiv pe Franz Beckenbauer » A și recunoscut: „Am fost un tată rău”

Impresie care este confirmată de spaniolul de 22 de ani, în interviul acordat la „Sky Sports Italia" și preluat și de agenția Parmalive.com. Care a remarcat că asocierea dintre cei doi e evidentă, iar defensivele adversare nu mai știu cum să-i oprească, ei având împreună 13 goluri și 8 pase decisive în acest campionat.

Bernabe: „Sper s-o ținem așa mai departe"

„Totul este natural între noi, când ai un fotbalist valoros ca Man aproape de tine lucrurile devin mult mai simple. Eu știu cum este Dennis, un jucător căruia îi place să aibă mingea la picior, dar este și rapid. Când îmi dă balonul și îmi pasează pentru a specula spațiile libere, știu că trebuie să îl caut și eu cu pasă pentru că devine foarte periculos. Man a reușit o primă parte de stagiune foarte bună. 

Este unul dintre cei mai importanți jucători ai Parmei, dar avem nevoie să profităm mai mult, întrucât este în formă. Sunt mereu recunoscător să-l servesc cu pase. Îmi place că el face același lucru. Sper s-o ținem așa mai departe", a explicat Bernabe, angajat de Dennis Man, la unul din golurile din meciul cu Brescia (2-0)

Man i-a oferit două assisturi cu Ternana!

Dennis Man l-a pus în valoare pe Bernabe și în partida cu Ternana (3-1) din deplasare, cu două pase decisive. Jucătorul de 25 de ani a influențat ultimele cinci goluri ale echipei lui Fabio Pecchia în Serie B. Fostul FCSB-ist traversează cel mai bun moment al carierei sale în Il Calcio, având opt goluri și patru assisturi în 15 meciuri disputate în actuala Serie B.

21de goluri și 10 assisturi are Dennis Man în 91 de partide disputate la Parma în toate competițiile

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Ce „țeapă” a luat Juventus cu Radu Drăgușin!
ITALIA
Ce „țeapă” a luat Juventus cu Radu Drăgușin!
Întorsătură neașteptată în saga Radu Drăgușin! Sky Germania anunță: „Acord TOTAL cu Tottenham!” și dezvăluie cifrele transferului
TRANSFER
Întorsătură neașteptată în saga Radu Drăgușin! Sky Germania anunță: „Acord TOTAL cu Tottenham!” și dezvăluie cifrele transferului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează