INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Coleg perfect pentru Messi » Transfer bombă: Barcelona cumpără un superstar din naţionala Argentinei!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iunie 2014 00:00 / Actualizat marti, 17 iunie 2014 12:05

Barcelona dă o primă mare lovitură pe piaţa transferurilor din această vară. Catalanii au găsit soluţia perfectă pentru postul de atacant.
Marca scrie că Barcelona s-a înţeles cu argentinianul Gonzalo Higuain, de la Napoli. Vara trecută, italienii l-au transferat de la Real Madrid, marea rivală a catalanilor, iar acum, Higuain va deveni coleg cu Messi şi la echipa de club.

Atacantul de 26 de ani a fost cerut insistent de Louis Enrique, care-l consideră pe argentinian varianta ideală pentru a îndeplini rolul de "număr 9".

"Ar fi o plăcere să joc alături de Messi şi la echipa de club", a spus Higuain după meciul cu Bosnia, scor 2-1.

40.000.000 de euro a plătit Napoli pentru Higuain vara trecută
17 goluri a marcat Higuain pentru Napoli sezonul trecut de Serie A

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
patraulea8gogu
patraulea8gogu  •  16 Iunie 2014, 18:01

Iportant e daca se integreaza,poate are mai multe sanse cu Messi decat Ibra si Villa ca Higuain e argentinian....mi-as dorii sa-l vad la Barca cum le da madrilenilor

romeverest
romeverest  •  16 Iunie 2014, 13:58

Stati linistiti ca nu s-a rezolvat inca nici-un transfer !!! Poate nu stiti cum se trateaza in afaceri cu De Laurentis, asa ca daca el nu doreste, transferul va cadea, sau va solicita o suma exorbitanta !!

rsalexander
rsalexander  •  16 Iunie 2014, 13:34
Postat de dblock pe 16 Iunie 2014, 12:51

cand Ronaldo atinge 50 de goluri pe sezon dupa logica ta e un argument ca a avut cu cine juca Higuain, dar nu prea au avut ceilalti. Ce-mi place ca-l injurai acum 2-3 ani si acum il pupi in dos..tipic obsedatilor, indiferent de echipa, sunteti prea paraleli cu realitatea ca sa observati cand sunteti in penibil. Nu zic ca Higuain e bun sau slab, eu cred ca daca a tat 17 in serie a e bun, dar argumentele voastre sunt cam... Si acum, ca sa revin la articol, 17 goluri la napoli in serie a arata ca e bun, dar totusi 50 de milioane de euro mi se pare o suma prea mare pentru un asemenea transfer. Dar deh, cand Real plateste si cate 90 de milioane totul e posibil..

Eu il injuram pe Higuain? Nu-l injur nici macar pe CR7, de ce l-as injura pe Higuin? Sunteti prea aprinsi, zici ca v-au furat "prajitura" fanii Barcei. Calmati-va. Si este normal ca, CR7 marca atata, in 80-90 % din cazuri doar el era cautat de coechipieri in careu. Higuain a marcat de mai multe ori din postura de rezerva asa ca este un atacant valoros. Dar nu asta e problema, Barca n-are aparare si transfera atacanti, fac exact ca anu' trecut, n-au bagat nimic la cap. Conducerea este VRAISTE. Pana nu revine Laporta, Real Madrid n-are adversa in liga. Sau ii are pe Atletico, daca nu-si vinde toata echipa desigur..

Vezi toate comentariile (33)
Comentează