INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MUNTENEGRU

Colegul lui Ștefan Radu la Lazio a fost amenințat cu moartea în Serbia! Agentul și familia lui, încercuiți de mașini și loviți cu brutalitate!

Adam Marusic
Adam Marusic

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 13:29 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 13:45

Adam Marusic (31 de ani), fundașul lui Lazio, a trăit o seară de coșmar la Belgrad. La ieșirea dintr-un restaurant, unde și-a sărbătorit a 31-a aniversare împreună cu familia și agentul său, a fost agresat și i s-a pus pistolul la tâmplă și la piept!

Clipe de groază pentru Adam Marusic, înaintea partidei cu Serbia (1-3) din preliminariile Euro 2024. Fundașul dreapta muntenegrean, integralist în selecționata Muntenegrului, s-a trezit atacat marțea trecută la ieșirea din restaurantul din Belgrad unde își sărbătorise a 31-a aniversare, împreună cu familia și impresarul său. 

Apărătorul lui Lazio, fost coleg al lui Ștefan Radu, a încercat să-și apere soția, mama, sora și pe agentul Uros Jankovic, care au fost încercuiți de mai multe mașini și apoi bătuți de niște infractori, ce îi așteptau afară.

Gigi Becali a găsit un nou post deficitar la FCSB și-l atacă pe Octavian Popescu: „Nu poți intra cu el în Liga Campionilor”
FCSB
Gigi Becali a găsit un nou post deficitar la FCSB și-l atacă pe Octavian Popescu: „Nu poți intra cu el în Liga Campionilor”

Agentul lui Adam Marusic a suferit fracturi la față și la picior!

„M-au lovit pe mine, pe Marusic, pe nevasta lui și pe mama sa. Mai mulți agresori m-au lovit cu pistolul în cap și în alte părți vitale ale corpului. Mi-au spart un pomete și mi-au rupt gamba stângă. Am ajuns de urgență la Centrul Clinic din Belgrad, unde am și fost operat. Am fost înconjurați de mai multe mașini. 

Șoferul nostru a încercat să se depărteze, dar a fost tamponat de un autovehicul venit din sens opus. Nici nu am reușit să mă sui în mașină, că am fost agresat din spate", a povestit Uros Jankovic incidentul violent de la Belgrad.

Bătuți de fiii directorului general al Stelei Roșii?

Jankovic s-a speriat când a fost bătut și a mărturisit că dacă nu ar fi intervenit Marusic o putea păți mai rău: „Adam este un erou, fără el mi-aș fi riscat viața. Unul dintre agresori s-a apropiat de Marusic și i-a pus pistolul la tâmplă, apoi în piept pentru a evita să mă ajute, în timp ce mă băteau brutal. Și mama jucătorului a fost împinsă și rănită". 

Ancheta deschisă de poliția sârbă i-ar fi identificat pe fiii lui Zvezdan Terzić, directorul general al Stelei Roșii, după cum dezvăluie bnn.network, care ar fi avut conflicte cu Jankovic. Cei doi bărbați au fost recunoscuți și de impresar pe filmarea camerelor de supraveghere din acea zonă.

Citește și: 

Un jucător de 17 ani a decis Barcelona - Bilbao, la 23 de secunde după debut: „Are curaj”

Lionel Messi, concluzii după primul sezon în Statele Unite: „Sunt sigur că vom trăi în continuare momente incredibile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează