INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII CM 2022

Columbia - Uruguay 0-3. Cea mai severă înfrângere acasă în 82 de ani! Celestii au făcut show la Barranquilla

Columbia - Uruguay 0-3 FOTO: GettyImages
Columbia - Uruguay 0-3 FOTO: GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 14 noiembrie 2020 10:48 / Actualizat sambata, 14 noiembrie 2020 14:59

Suarez, Cavani și Nunez au marcat pentru cel mai clar succes ”afară” în calificările CM al naționalei uruguayene. Atacantul lui Atletico are 25 de goluri, recordul preliminariilor.

Înfrângere istorică suferită azi-noapte, al Barranquilla, de selecționata Columbiei! Deși n-au lipsit dintre titulari James Rodriguez, Cuadrado, Zapata și Muriel, gazdele au primit o lecție din partea Uruguayului, 0-3, cel mai drastic scor pe teren propriu din istoria de 82 de ani într-un meci oficial! Dar și cel mai clar triumt în deplasare obținut de selecționata celestă în calificări. Doar în 2013 cu Iordania, în baraj, a învins la o diferență mai mare (5-0).

Murillo penalty, Mina "roșu"!

Defensiva columbiană a etalat slăbiciuni încă din start, eroarea lui Yerry Mina deschizând drumul spre golul rapid al lui Edinson Cavani, cu a 17-a reușită în preliminariile CM. Luis Suárez a ajuns însă la 25, grație celui de-al patrulea penalty transformat în aceste calificări pentru Qatar 2022, și e liderul absolut în istoria preliminariilor AmSud! 

Murillo a greșit, faultându-l în careu pe atacantul lui Atletico. Núñez a închis tabela, columbienii terminând partida în inferioritate numerică, același Yerry Mina fiind expluzat (90) pentru două "galbene".

0-4a fost cel mai sever scor cu care a cedat Columbia pe teren propriu, contra Angliei pe 20 mai 1970, dar în amical

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN FOTBALUL INTERNAŢIONAL:

Mo Salah are coronavirus după ce a dansat în mulțime la nunta fratelui său

Szoboszlai, noua stea a Ungariei, în extaz după calificare: „Eu sunt eroul! Sper ca virusul să nu oprească Euro”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează