INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COLUMBIA - VENEZUELA 3-0

Imagine înfiorătoare! Picior rupt după un tackling în preliminariile Campionatului Mondial

Fundașul dreapta columbian Santiago Arias (28 de ani) s-a accidentat grav la meciul naționalei, 3-0 cu Venezela în preliminariile CM 2022.
Fundașul dreapta columbian Santiago Arias (28 de ani) s-a accidentat grav la meciul naționalei, 3-0 cu Venezela în preliminariile CM 2022.

Articol de - Publicat duminica, 11 octombrie 2020 11:09 / Actualizat duminica, 11 octombrie 2020 11:44

Fundașul dreapta columbian Santiago Arias (28 de ani) s-a accidentat grav la meciul naționalei, 3-0 cu Venezuela în preliminariile CM 2022. Adversarul nici n-a putut privi.

Santiago Arias de-abia se transferase de două săptămâni la Leverkusen, împrumutat până la sfârșitul sezonului de Atlético Madrid. Jucase un singur meci în Bundesliga. Acum, trebuie să ia o pauză lungă. Fundașul dreapta columbian s-a accidentat grav în meciul naționalei, 3-0 cu Venezuela, în preliminariile CM 2022.

După doar opt minute, Arias a vrut să-l deposedeze pe Machis printr-o alunecare riscantă, dar piciorul i s-a răsucit înfiorător. S-a rupt sub presiunea corpului. Arias urla de durere. Venezueleanul nu a putut suporta imaginea teribilă, acoperindu-și fața cu mâinile. 

Imagine înfiorătoare! Picior rupt după un tackling în preliminariile Campionatului Mondial

Santiago Arias, accidentare gravă în Columbia - Venezuela 3-0

Inițial, Machis a fost eliminat, însă arbitrul i-a retras cartonașul roșu după ce a văzut că nu a avut nicio vină.

„Nu pot descrie ce simt. Aș minți dacă aș spune că sunt bine. Sunt trist. Trebuie să trec prin acest chin", a declarat Arias. A suferit o fractură de peroneu și ruptură de ligamente la glezna stângă. Va fi operat la Madrid și va sta minimum șase luni.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ole Gunnar Solskjaer, pe făraș la Manchester United! Antrenorul favorit să vină pe Old Trafford

Luis Enrique, show la conferință: „Las-o pe iubita ta să-mi pună întrebări!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează