INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Comedie de vară! » Scandal la tragerea calendarului Seriei A

Preşedintele lui Napoli s-a dat iar în spectacol. A ieşit bombănind din sală şi a plecat de nebun pe străzi. Nu a scăpat de ziarişti decît fugind pe un scuter
Preşedintele lui Napoli s-a dat iar în spectacol. A ieşit bombănind din sală şi a plecat de nebun pe străzi. Nu a scăpat de ziarişti decît fugind pe un scuter

Articol de - Publicat vineri, 29 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 28 iulie 2011 21:39

Revoltat că Napoli trebuie să joace cu Milan şi Inter după meciurile din grupele Ligii, preşedintele De Laurentiis a ieşit înjurînd, fugind cu un scuter ca să scape de reporteri.

Tragerea la sorţi a calendarului pentru noua ediţie a Seriei A s-a terminat miercuri seară cu un show neinclus în program. Rolul principal l-a jucat Aurelio De Laurentiis, care şi-a regizat o fugă spectaculoasă din studioul Sky de la Milano. Preşedintele lui Napoli a ieşit plin de nervi în mijlocul galei, înjurînd de mama focului şi acuzînd că stabilirea etapelor a fost dirijată în culise.

Bossul napoletan a explodat aflînd că echipa lui Mazzari va evolua în runda a treia şi a şasea, imediat după fiecare meci din primele două etape din grupele Ligii, cu Milan şi cu Inter! "Sînteţi nişte rahaţi. Aici totul a fost aranjat. Mi-e ruşine că sînt italian şi plec urgent din cuşca asta de nebuni. Vreau să mă retrag din fotbal şi să mă întorc la cinema. O să fug din ţară şi îmi schimb cetăţenia. M-aşteptam la mai multă inteligenţă, nu la tîmpenia uzuală. Am cerut ceva raţional: echipele ce joacă în Europa să nu se înfrunte la cîteva zile distanţă", a explicat De Laurentiis.

Showul a continuat cu o cursă nebună de urmărire pe străzi. O armată de ziarişti şi reporteri l-au asaltat pe traseul de 1,5 kilometri. Dar regizorul i-a ignorat, făcîndu-se că vorbeşte la mobil, pînă cînd a reuşit să scape de ei. S-a aruncat pe un scuter şi a evadat, fără cască, cu un şofer de ocazie!

Milan - Inter în etapa a 18-a!
Algoritmul electronic al stabilirii calendarului a produs mai multe ciudăţenii. Pentru prima dată după război, derbyul milanez are loc abia în etapa a 18-a! Inter - Milan se joacă pe 15 ianuarie 2012, iar returul pe 6 mai. Marele duel capitolin, Lazio - Roma, e programat pe 16 octombrie şi pe 4 martie, iar "Il Derby d' Italia", Inter - Juventus, se dispută pe 30 octombrie şi pe 25 martie.

Mutu vs Chivu de Crăciun
Mutu debutează cu Cesena la Bergamo, întîlnind Atalanta pe 28 august, de la ora 21:45. Tot atunci, Chivu porneşte la Inter pe "San Siro" cu Lecce, Ştefan Radu va începe cu Lazio acasă contra lui Chievo, Lobonţ merge cu Roma la Bologna, iar Codrea deschide stagiunea la Siena pe teren propriu cu Fiorentina, pe 27 august (19:00). Duelul Mutu - Chivu e pe 16 decembrie, la Milano, iar returul pe 29 aprilie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gyx4u
gyx4u  •  31 Iulie 2011, 18:43

E tragere la sorti,nu inteleg dc s-a suparat

Vezi toate comentariile (1)
Comentează