INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OPINIE

COMENTARIU » Dan Udrea despre înfrângerea Ungariei cu Andorra: "Noi nu suntem de râsul continentului, așa cum a ajuns Ungaria!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 iunie 2017 13:34

Andorra câștigase ultima dată un meci oficial acum 12 ani, 1-0 cu Macedonia. Partida cu Ungaria s-a încheiat cu acelasi scor. Marc Rebes a înscris singurul gol al jocului, în minutul 26, cu o execuție superbă.

Jurnalistul Gazetei Sporturilor, Dan Udrea a scris un comentariu pe marginea acestui rezultat și trage concluziile pe care toată lumea ar trebuie să le știe.

"Ni s-au tot dat exemple în ultimii ani: cât de mult investește statul maghiar în fotbal, în terenuri, ce strategie de dezvoltare formidabilă au ei și ce înapoiați am rămas noi. În fotbal, evident!

Ei bine, după mai bine de 10 ani de investiții colosale și de planuri senzaționale, Ungaria a "reușit" să piardă (SĂ PIARDĂ) cu Andorra într-un meci oficial! Pare glumă, dar nu e, aseară a fost Andorra - Ungaria, 1-0! După ce la începutul preliminariilor bifase încă o rușine: 0-0 cu Insulele Feroe!

Și la nivel de echipe de club, maghiarii "confirmă" investițiile mărețe: Ungaria e pe locul 33 în topul coficienților europeni, în spatele unor țări precum Azerbaidjan, Kazahstan, Liechtenstein!!!! România e pe 17, peste Polonia, Danemarca, Suedia...

Nu e "naționala" României vreo mare echipă, nu avem multe rezultate importante prin cupele europene, dar nici nu suntem de râsul continentului, așa cum a ajuns Ungaria! În fotbal, evident!"

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
cristiancelmare
cristiancelmare  •  10 Iunie 2017, 19:29

Eu credeam ca esti mai cu capul pe umeri dl dan udrea

cristiancelmare
cristiancelmare  •  10 Iunie 2017, 19:27

Ne bate kosovo de ne asculta cu urechea

6.6.6
6.6.6  •  10 Iunie 2017, 19:22

inca! da vine...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează