INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Comentariul macabru al lui Arturo Vidal: „I-am dat un gol, apoi a intrat în depresie și s-a sinucis!”

Comentariul macabru al lui Arturo Vidal. Foto: Captură Twitch
Comentariul macabru al lui Arturo Vidal. Foto: Captură Twitch

Articol de - Publicat miercuri, 23 august 2023 17:01 / Actualizat miercuri, 23 august 2023 17:01

Mijlocașul Arturo Vidal (36 de ani), ce joacă la Atletico Paranaense, a avut o replică dezgustătoare la un gol marcat pentru Levekusen în poarta celor de la Hannover. Victima a fost Robert Enke, care și-a luat viața în 2009, după ce și-a pierdut fiica de doi ani.

Arturo Vidal a intrat într-un con de umbră, după ce a plecat din Europa. Internaționalul chilian evoluează, în prezent, în Brazilia, la Atletico Paranaense și s-a făcut remarcat în sens negativ. 

Participând la un video live pe Twitch despre cariera lui de fotbalist, mijlocașul a avut un comentariu absolut cinic la adresa unui portar împotriva căruia a marcat primul său gol în Europa pe 23 septembrie 2007. Filmulețul a făcut rapid înconjurul lumii, viralizându-se pe platforma de socializare.

Sepsi negociază cu un fotbalist de la CFR Cluj: „Noi i-am oferit un contract” + Ce se întâmplă cu Marius Ștefănescu, pe care se bat FCSB și Rapid
MERCATO
Sepsi negociază cu un fotbalist de la CFR Cluj: „Noi i-am oferit un contract” + Ce se întâmplă cu Marius Ștefănescu, pe care se bat FCSB și Rapid

Comentariul macabru al lui Arturo Vidal

„I-am dat un gol acestui portar, care apoi a intrat în depresie și s-a sinucis!”, a fost replica lui Vidal, ce a stârnit indignare printre internauți. „Victima” era Robert Enke și juca pentru Hannover, iar în 2009 și-a pus capăt zilelor. 

La 32 de ani, s-a aruncat în fața trenului la un pasaj din Neustadt, aflat în apropierea locuinței. Poliția a confirmat că nu a fost accident, ci Robert s-a sinucis, lăsând un mesaj de adio, „aici s-a terminat viața mea”.

De vină ar fi fost, scrie presa germană, pierderea fetiței sale de doar 2 anișori, născută cu malformație cardiacă. Enke a intrat în depresie și sănătatea sa mentală s-a agravat până ce a ajuns la suicid

Goalkeeperul a mai jucat la Benfica (1999-2002), Barcelona și Tenerife (2002-2004), Hannover din 2004 și a apărat buturile naționalei germane în opt partide.

Arturo Vidal a câștigat 25 de trofee

Cel poreclit „Regele” a mai evoluat la Bayer Leverkusen (2007-2011), Juventus (2011-2015), Bayern (2015-2018), Inter (2020-2022) și Flamengo (2022-2023). 

Are 130 de selecții la naționala chiliană și a marcat 33 de goluri. Vidal a cucerit în carieră 23 de trofee cu echipele de club și de două ori Copa America (2015, 2016).

Citește și:

Cum a fost pedepsită Dinamo pentru paharul aruncat în capul asistentului Orbuleț

Mbappe nu mai are autoritate în vestiarul lui PSG! Colegii l-au retrogradat ca al patrulea și ultimul căpitan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
nordsjaelland
nordsjaelland  •  23 August 2023, 18:14

Măcar nu mai puneți video cu golurile acestui *** cu creastă. Un fel de Kyrgios de la tenis. *** care au primit de la viață mult mai mult decât meritau.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cristishady
cristishady  •  23 August 2023, 17:49

Arturo vidal va ramane in istorie pe veci pentru comentariile dinaintea meciului cu bayern din 2020, cand facea pe smecherul si dupa le-a dat bayern 8-2. Practic, a luat bataie cu 8-2 de la bayern si dupa atat el, cat si colegii lui s-au sinucis din fotbal deoarece au cam luat-o cu totii la vale de atunci, inclusiv antrenorul.

DMA87
DMA87  •  23 August 2023, 17:23

Un ***. Dar, ce pretenții poți avea de la un astfel de "element"?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează