INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPENHAGA - STEAUA, JOI 20:00 ÎN DIRECT PE PROTV, DIGI, DOLCE ŞI LIVE TEXT PE GSP.RO

Compliment fabulos sau ironie? Il Luce: "Îl văd pe Reghecampf noul Mircea Lucescu" ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 05 decembrie 2012 19:20

Soţia antrenorului Stelei a vorbit la GSP TV despre modul în care unul dintre cei mai mari antrenori români din toate timpurile, e vorba despre Mircea Lucescu, îl apreciază pe actualul tehnician din Ghencea.

"Eu vorbesc aproape în fiecare zi cu nea Mircea pentru că avem o relaţie de prietenie de foarte mulţi ani. E foarte încîntat de parcursul lui Laur, de modul în care a reuşit să schimbe lucrurile, de modul în care construieşte la Steaua, chiar mi-a zis că Reghecampf va fi noul Mircea Lucescu. Cînd cuvintele astea vin din gura unuia dintre cei mai mari antrenori din lume atunci nu pot decît să fiu mîndră de soţul meu", a declarat Anamaria Prodan.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
stelist1986
stelist1986  •  05 Decembrie 2012, 15:54

Domnul Ciorba a zis ca asta a facut dragoste in schimbul unui trening. Cred ca minte, cine a mai vazut ciocanitori in trening?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 Decembrie 2012, 14:24

Reghe Blat nu seamana cu nimeni ...el o sa aiba drumul lui ...

mirceavaduvaaurel
mirceavaduvaaurel  •  05 Decembrie 2012, 13:58

dc ma sa fie ironie ?prieteniii in romania PROSTIA pluteste in AER credeti ma daca o tinem tot asa o sa fim inapoiati rau de tot

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close