INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUEDIA

Concurență pentru United » Încă un mare club îl vrea pe Ibrahimovici » Mesajul lui: ”Nu mă întorc acolo unde am făcut deja istorie”

Ibrahimovici a fost decisiv în meciul Suediei cu Irlanda
Ibrahimovici a fost decisiv în meciul Suediei cu Irlanda

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2016 19:36

Deși s-a speculat că suedezul va evolua la Manchester United din sezonul viitor, mutarea nu a fost încă oficializată, astfel că situația lui Ibrahimovici rămâne incertă.

În plus, se pare că pe fir a intrat și Bayern Munchen, club la care e dorit de Carlo Ancelotti. Italianul a mai lucrat cu Ibra la PSG și a rămas impresionat de calitățile sale. ”E un câștigător, un luptător, un ghid pentru întreaga echipă”, afirmă tehnicianul care a antrenat-o ultima oară pe Real Madrid.

Nici Ibrahimovici nu intenționează să își dezvăluie planurile concrete de viitor, însă un lucru e cert: nu va reveni la una din echipele pentru care a jucat deja. ”Nu te întorci niciodată într-un loc în care ai făcut deja istorie”, a spus fotbalistul pentru ediția italiană a revistei GQ.

Atacantul a mai ținut să precizeze că viitoarea lui destinație nu e influențată de bani. ”Ceea ce fac nu mai fac pentru bani. Am deja totul, vreau doar să văd dacă sunt capabil în continuare să câștig. Mă voi retrage când nu mă voi mai distra deloc, acum am încă dorința de a învăța și câștiga”, a mai spus Ibrahimovici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
krncevic
krncevic  •  14 Iunie 2016, 21:42

come to Goodison Park Ibra!!! C.O.Y.B.!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează